promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-10-04, 15:47   #1
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 565
Sharp$: 3764
Standard

Bet 365 - Riskfritt 250kr (Arsenal-Man UTD)


Alltså lägg ett spel 250kr innan match och får 250kr live riskfritt.


Via mail

Citat:
Arsenal tar sig an Man Utd i Premier League på söndag den 4 oktober och vi anordnar ett Liveoddserbjudande för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på Arsenal mot Man Utd så belönar vi dig med ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde (upp till 250 kr) under matchens gång. Villkor tillämpas.

För att kvalificera dig till ett riskfritt Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRST placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (maximal återbetalning 250 kr). Då mer än ett Liveoddsval placeras på samma spelkupong, kommer det riskfria spelet anses vara det som står först på spelkupongen.

Samtliga spel måste betalas för, och placeras, på vanligt vis. Spel som helt, eller delvis, har stängts exkluderas från detta erbjudande. Du kan se fullständiga regler och villkor för detta erbjudande här.

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Hörnor i matchen, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveoddsmarknader samt ett fantastiskt Liveoddserbjudande, kan du få utmärkt värde då du spelar på fotboll hos bet365.

Njut av spänningen!
Team bet365

Regler och villkor tillämpas
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td