Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-12-06, 20:26   #1
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 37
Sharp$: 200
Standard

Bet365: 250 kr riskfritt livespel på Wolfsburg v Man U


Wolfsburg tar sig an Man Utd i Champions League på tisdag den 8 december och vi anordnar ett Liveoddserbjudande för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på Wolfsburg mot Man Utd så belönar vi dig med ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett riskfritt Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad.

Skulle ditt FÖRST placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (maximal återbetalning 250 kr*).


http://extra.bet365.com/promotions/s...play-bet-offer
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sirlarsson (+5), Rejs (+1)
Caleb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td