Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-01-13, 16:59   #1
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 13
Sharp$: 1002
Standard

Varning för Exclusivebet!


Undvik detta bolag!

Det är ett scam-bolag som kör alla möjliga regler för att slippa betala ut pengar. Regler som de inte informerar om ens om du frågar om det är några speciella regler som gäller. Allt ifrån maxbet, maxutbetalningar osv.

Senaste regeln finns nu under allmänna villkoren och säger att man enbart kan göra ETT uttag om man fått någon typ av bonus på sitt konto. Resterande pengar blir konfiskerade.

Därtill är maxuttaget som tillåts lågt exv om du använder Skrill så kan du max ta ut 4800 kr, resten försvinner således.

Om du spelar där kommer de att göra allt i sin makt för att inte betala ut några pengar. Bäst att undvika detta skräpbolaget helt!
rakuga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-01-18, 17:40   #2
 
Reg.datum: sep 2016
Inlägg: 81
Sharp$: 863
Standard

Dom har också en regel om att bonusbeloppet dras bort vid uttag.
DonPablo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td