promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-10-20, 10:21   #1
 
tallanis avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 201
Sharp$: 1062
Standard

Erbjudande från bet365 angående söndagens Manchester-derby.
Citat:
Hej ******

Manchester United möter Manchester City på söndag och vi bjuder på ett gratisspel för att öka på spänningen ytterligare då Premier Leagues två topplag gör upp.

Placera ett spel, före matchstart, på Manchesterderbyt och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat så återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 60 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Njut av spänningen!
Team bet365

Regler och villkor tillämpas.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Persa (+5)
tallani är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 12:18   #2
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sthlm
Inlägg: 195
Sharp$: 1169


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Minimum odds på första spelet?
highwon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td