Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-10-29, 11:47   #1
 
AndreasLs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 37
Sharp$: 156
Standard

2012-10-29 IF Malmö Redhawks - Karlskrona HK (HockeyAllsvenskan)



Datum: 2012-10-29
Tid: 19:00
Sport: Ishockey
Land: Sverige
Liga: HockeyAllsvenskan
Match: IF Malmö Redhawks - Karlskrona HK
Period: ft

Spel: Karlskrona HK Ö2.5 Mål
Insats: 2.5
Odds: 2.65
Bolag: Expekt

Motivering:
Ikväll tar Malmö i mot Karlskrona hemma i Malmö. Finner värde i detta spel främst med tanke på att KHK i förra veckan gjorde klart med Växjös sparkade tränare Janne Karlsson och att man tidigare idag gjorde klart med tre lån från Rögle som är spelklara redan ikväll,det handlar om tre forwards; Nils Bergström, Andrée Brendheden och Tobias Törnkvist. Lagets uttalade första målvakt gör även comeback kvällen till ära vilket kan smitta av lite trygghet till resten av laget. Karlskrona passar också på att byta kapten till Kent McDonell.

Alltså mycket förändringar i laget och jag både hoppas och tror att det ska ge laget en nytändning. Saknas ikväll gör Patrik Ruiz och Jimmie Svensson. Sen ska man ha klart för sig att Karlskrona har allt annat än imponerat i inledning av säsongen men samtidigt så börjar det bli på tiden att prestera om inte säsongen ska vara en transport sträcka ner till KS.

Malmö då; Seriens sämsta hemma lag med enbart två segrar av sju försök och med en målskillnad på 15-25 på hemma is kommer senast från en 3-4 förlust hemma mot Mora. Inför ikväll så saknas Alexander Ribbenstrand som är långtids skadad och Björk. Frågetecken för Henrik Hetta.

Unibet erbjuder 4.60 för ML tvåan, 1U lägger jag där.




Källor:
http://mrmadhawk.se/2012/october/inf...a.html#comment

http://www.khk.se/index.php?option=c...aget&Itemid=71
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hultmaniac (+5)

Senast redigerad av AndreasL den 2012-10-29 klockan 12:13.
AndreasL är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td