Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-12-09, 13:44   #1
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 54
Sharp$: 314
Standard

2010-12-09 Brynäs IF - Timrå IK (Elitserien)


Datum: 2010-12-09
Tid: 19:00
Sport: Ishockey
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Match: Brynäs IF - Timrå IK

Spel: Brynäs IF
Insats: 300
Odds: 1.95
Bolag: bet365

Motivering:
Då var det dags för omgång 29 i Elitserien. Den match som jag fastnade för att kände ett värde i är matchen mellan Brynäs och Timrå. Två lag som har bra form. Brynäs vann hemma mot Linköping efter förlängning och Timrå som för visso förlorade på straffar mot Skellefteå senast har 4 raka segrar på bortaplan.

Brynäs kommer till matchen med bra självförtroende. Två raka segrar mot Luleå borta och sedan senast mot Linköping. Niklas Czarnecki har fått bra fart på alla kjedjorna och han säger såhär inför kvällens match:

- Vi har en väldigt positiv känsla i truppen, det rätta flytet finns och vi har hittat rätt när det gäller roller och formationer. Det känns helt rätt för vår del inför matchen.

Brynäs ställer upp med följande lag:

Målvakt
Thomas Greiss
(Niklas Svedberg)

Backpar:
Mattias Ekholm - Dale Clarke
Jörgen Sundqvist - Niclas Andersén
Simon Bertilsson - Lasse Jonsson
Extra back: Jonathan Carlsson

Kedjeformationer:
Andreas Dackell - Mads Hansen - Anton Rödin
Jakob Silfverberg - Calle Järnkrok - Eero Somervuori
Sebastian Lauritzen - Jonas Nordquist - Johan Larsson
Extra forward: Sebastian Wännström

Ett intressant lag där bland annat Lauritzen och Nordquist kommit igång på senaste tiden. Får man också igång firma Silfverberg, Järnkrok tillsammans med Somervuori ser Brynäs riktigt intressanta ut framöver.

Vad det gäller Timrå har man en bra formkurva att luta sig mot, fyra raka bortasegrar men hemmaspelet som alltid varit deras starka sida har i år varit katastrofalt. De kommer till matchen med en hel del skador, saknas gör:

Magnus Åkerlund
Elias Granath
Fredrik Sonntag
Mikko Jokela
Fredrik Hynning
Anton Axelsson
Gabriel Karlsson

Samtidigt så meddelade klubben i måndags att det sparkar stjärnan Daniel Corso. Inte för hans beteende i bortamatchen mot Djurgården utan för hans prestationer under omgångarna som gått. Jag ser det som ett klart avbräck för klubben i den situationen de är i just nu.

Så sammanfattningsvis tror jag ett starkt Brynäs med bra form vinner över ett svagare Timrå med en hel del skador. Får man igång rullet i formationerna och spelar som de brukar kan det bli jobbiga 60 minuter för Timrå ikväll.

Du får fina 1.95 på raka ettan och om det väljer att spela säkrare finns ML till 1.58 på Bet365.com


Lycka till alla som spelar
svelander är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td