Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-10-29, 09:53   #1
 
joemags avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Linköping
Inlägg: 383
Sharp$: 718

Elitserien 12/13
Stats: 88 - 78 - 15
ROI: 104.08%
Vinstprocent: 53.01%

Standard

2011-10-29 Luleå - Skellefteå (Elitserien)Datum: 2011-10-29
Tid: 09:41
Sport: Ishockey
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Match: Luleå - Skellefteå
Period: ft

Spel: X2
Insats: 100
Odds: 1.66
Bolag: Unibet

Motivering:
Jag finner högt spelvärde i att spela en X2 på denna match. Skellefteå har sina tre matcher mött väldigt bra motstånd och bara fått med sig två poäng från dessa.

För tre matcher sen mötte dom Linköping, det var en match jag själv såg. LHC gjorde en nära intill perfekt match enda från målvakt till forward. Dom gjorde alltså en perfekt bortamatch. Sedan var det dags för HV borta, där gick det till förlängning. Skellefteå höll emot bra mot ett starkt HV, På övertid sprack det dock och en ny förlust var ett faktum. Den allra senaste matchen var en svår match mot, kanske seriens just nu bästa lag, Färjestad. Där gick det också till förläning, och där förlorade man också. Skellefteå var bra med i denna match också. Noterbart är att LHC som spöade Skellefteå med 2-0 fick stryk mot Färjestad med 3-0 matchen innan!

Luleå kommer också från en förlust svit. Senast blev det förlust mot Växjö på övertid och matchen innan det blev det förlust mot Frölunda med 3-2. Matchen innan Frölunda tog dock Luleå en seger mot Djurgården som är helt under isen. Innan den matchen hade man också två förluster. Alltså var det längesen Luleå vann på ordinarie tid mot ett bra motstånd.

Jag tror matchbilden idag kommer passa Skellefteå betydligt bättre än vad Linköping gjorde. Som jag nämnde ovanför gjorde Linköping en typsik bortamatch dvs backade hem och spelade tätt bakåt. Vad som får mig att ändå ta ett X2 är att Luleå har tagit poäng dom senaste 3 hemmamatcherna och att jag är lite osäker på Skellefteå. Jag tror och hoppas denna match går som jag tror.
joemag är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td