Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-09-12, 16:28   #1
 
Reg.datum: feb 2015
Inlägg: 356
Sharp$: 1472
Standard

2017-09-12 20:45 AS Roma - Atletico Madrid (Champions League)


2017-09-12 20:45Champions LeagueAS Roma vs Atletico Madrid Dnb FT 3 2.000

Roma - Atletico

CL är tillbaka och man rivstartar med en hel del bra matcher, en av dem Roma - Atletico.

Roma kommer från en spelfri helg efter att matchen ställts in pga dåligt väder och man är helt utvilat. Man tar emot Atletico som kommer efter en tuff tuff match mot valencia som kan ha tagit på krafterna.

Roma kommer med en i princip skadefri trupp och kan ställa bästa möjliga lag på benen. Atletico som senaste tiden har varit utan Greizmann som varit avstängd, får tillbaka honom och det kan betyda mycket. I övrigt är Atletico också skadefritt och kommer ställa upp med bästa möjliga lag.

Jag chanser på att hemmalaget som är mycket skickligt offensivt kommer styra och ställa och har god chans att vinna matchen. När man erbjuds Roma Dnb till fin fina 2.0 bör man hugga!

Spel: Roma dnb
Odds: 2.0
Insats: 3

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
a_alexander är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td