Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-09-14, 09:59   #1
 
Reg.datum: aug 2017
Ort: Göteborg
Inlägg: 14
Sharp$: 578
Standard

2017-09-14 21:05 Vitesse - Lazio (Europa League)


2017-09-14 21:05Europa LeagueVitesse vs Lazio ÖVER Ö 2.5 FT 7 1.870
Unibet
Vitesse öppnar sin Europa League kampanj med att värda italienska Lazio.

Vitesse är för närvarande på en andra plats i holländska Eredivisie med tre segrar och ett nederlag. De är angelägna om att ta sig vidare från gruppspelet i Europa League och för att uppnå detta mål måste de starta tävlingen väl. Därför finns det ingen ursäkt för dem att inte spela på maximalt nivå i den här matchen.
Trolig startelva för Vitesse: Pasveer; Dabo, Van der Werff, Miazga, Buttner; Serero, Bruns, Foor; Castaignos, Linssen, Matavz

Lazio är redo att komma tillbaka, både i Serie A och internationellt. Många saker har förändrats både i laget och i ledningen och med de nya förstärkningarna, strategierna och planerna kan man säga att de är ett helt annat lag nu, Mer organiserade och med mycket motiverade spelare. Den här säsongen kommer de att bli ett av de tuffaste lagen för sina motståndare.
Trolig startelva för Lazio: Strakosha; De Vrij, Radu, Bastos; Marusic, Parolo, Lucas, Lukaku; Milinkovic-Savic; Alberto, Immobile

Hemmalaget har verkligen ingenting att förlora med tanke på motståndet i den här guppen. Jag tror de kommer spela offensivt i den här matchen och försöka störa Lazio så mycket som det bara går. De har börjat bra i Eredivisie.
Lazio är å andra sidan favoriter att vinna grupp K och de kommer till Holland för att ta med sig tre poäng. De har ett mycket bättre lag på pappret och vi kommer säkert få nytta av en öppen match med målchanser åt bägge håll.
Jag lirar över 2.5 mål till ett odds på 1,87 som Unibet erbjuder.
Insatsen blir 7/10 units.

Lycka till!!

Spela på Unibet och få Se bonus här

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
fico08 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td