Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-09-15, 13:03   #1
 
Reg.datum: aug 2015
Inlägg: 24
Sharp$: 2864


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2017-09-17 17:30 Malmö - Hammarby (Allsvenskan)


2017-09-17 17:30AllsvenskanMalmö vs Hammarby -1.25 FT 1 2.110

Dags för Malmö att vinna?

Malmö kommer ifrån en sämre period med tre matcher utan en seger. Nu tror jag på en positiv reaktion från Malmö, man bör vara väldigt revansch sugna här. Läser man intervjuer med tränare och spelare så är dom väldigt missnöjda med dom senaste matcherna och man är fullt bestämda på att vinna denna matchen.

Plus för Malmö är att deras bäste spelare Anders Christiansen är tillbaka inför denna matchen även Jo Inge Berget är tillbaka efter frånvaro.

Hammarby har endast en vinst på dom sex senaste matcherna. Man fick turligt med sig ett kryss i derbyt mot AIK, tack vare att Johan Wiland storspelade. Hammarby blir nog först att räkna med på riktigt inför nästa säsong när man har fått spela ihop sitt lag lite mer.

Malmö -1.25 lirat.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
jeffsundell är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td