Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-11-16, 16:48   #1
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 10
Sharp$: 214
Standard

2018-11-17 01:10 Boston Celtics - Toronto Raptors (NBA)


2018-11-17 01:10NBABoston Celtics vs Toronto Raptors 2 1Q 5 2.000
Bet365
Boston Celtics tar emot Toronto Raptors hemma i TD Garden i natt klockan 01.00. Mitt inledningstips blir att strunta i sista beställningen i natt och gå hem lite tidigare än vanligt. Detta är ett toppmöte i Eastern Conference mellan två divisionsrivaler som inte bör missas.

Eastern Confernces ledare, Raptors, har något oväntat tappat två raka matcher hemma i Scotiabank Arena och lär vara ordentligt taggade att starta en ny winning streak. Jag tycker det är svårt att sia om segrare i matchen och har därför kollat extra på de båda lagens första quarters på borta- respektive hemmaplan. I Torontos fall så har de ett snitt på 29,5 gjorda poäng och har vunnit tre utav sex. Det ger bortalaget ett rejält övertag jämfört med …

… Celtics, som ofta är trögstartade på hemmaparketten. Motsvarande siffror för de grönvita är ett snitt på 22,6 gjorda poäng och två förluster, en oavgjord och två vinster. Tycker ändå att hemmalagets svaga inledningar offensivt överväger det faktum att de också hör till ligans bästa lag försvarsmässigt i inledningsquartern. Det här kommer bli en jämn och välspelad match mellan två välcoachade lag med grym vinnarinstinkt. Jag tror att vi får se ledningen skifta ägare flera gånger, men att Raptors tar initiativet först.

Jag beger mig hemåt innan krogen stänger och tar sista ölen i soffan framför TV´n. Spelet - på Raptors som segrare i första quartern - lägger jag in nu innan oddset sänks.

Rygga lugnt.

Spela på Bet365 och få Se bonus här

NiklasStahl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td