Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-02-09, 14:34   #1
 
Anonyms avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 225
Sharp$: 28334
Standard

Hur sätter spelbolagen odds för över 2,5 mål?


Hur kan över 2,5 mål i Swansea - Leicester ge 2 gånger pengarna när Swansea varit över i 10 raka matcher? För mig som nybörjare verkar det väldigt ologiskt.
Anonym är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-02-09, 15:12   #2
 
Seebbos avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 753
Sharp$: 6014
Standard

Det är ju tyvärr inte så lätt Utan att vara någon experkt på PL eller ha superkoll på lagen så är det ju två bottenlag som möts så det står ju väldigt mycket på spel vilket ofta brukar leda till att lag inte bjuder på det där lilla extra.
Sen i och med att det är två bottenlag så är förmodligen de båda lagens egen attackstyrka ganska svag. Dvs att man förmodligen inte gör så många mål själva eller skapar så många chanser. Däremot så har man förmodligen en dålig försvarsstyrka vilket leder till att man släpper till många chanser och släpper in mycket mål.

Detta är exempel på faktorer som bidrar och det finns fler faktorer man behöver ta hänsyn till. Finns de som vet hur odds sätts mer exakt
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Seebbo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td