Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-09-29, 08:56   #1
Administrator
 
admins avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Inlägg: 2 198
Sharp$: 15232
Standard

I det här forumet kan ni vara anonyma


Vi har aktiverat för er samma funktion som finns under serviceplay. Nämligen anonymfunktionen.

Därmed behöver ni inte skämmas för att ställa frågor ni alltid undrat över i tron att det skulle sänka erat anseende på forumet ifall ni ställde för andra en simpel och troligtvis självklar fråga.

Bocka för rutan "Posta anonymt" när du ska posta ett nytt ämne eller svara i en tråd för att inlägget ska bli anonymt. Inlägget kommer inte gå att spåra till din användare. Notera att för att detta inte ska missbrukas så kan endast admin se vem som ligger bakom ett anonymt inlägg.

Vid utnyttjande utav anonymous kommer ditt inlägg att se ut som följande:



Notera att eventuella Sharp$ som delas ut inte kommer att tillfalla dig. Du kommer inte heller att kunna redigera ditt inlägg.

Ni kan även svara anonymt i trådar, dock ej via snabbinlägg rutan. För att göra det skall ni klicka på "Svara" knappen och sedan bocka för rutan "Posta anonymt".
admin är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne



td