Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-02-28, 14:17   #1
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

Melodifestivalen nedstängd,insatser återbetalas


Enligt Zäll på Svenska Spel, så ska gjorda insatser återbetalas gällande kommande evanemang, men gör så här så är ni även favoriter att återfå förlorade insatser från årets deltävlingar:

Alla som spelat på årets melodifestival bör kräva att insatserna återbetalas, och det finns mycket goda chanser att få igenom detta krav, speciellt om MÅNGA gör detta. Man bör också anmäla Svenska Spel och dess handhavande av melodifestivalen till lotteriinspektionen, det går bra att vara anonym.
Så här gör du för att anmäla till lotteriinspektionen:

http://www.lotteriinspektionen.se/sv...jorda-matcher/

Så här gör du för att kräva pengarna tillbaka från Svenska Spel :
https://svenskaspel.se/img/pdf/Blankettreklamationl.pdf

Kommer det in tillräckligt många återkrav,så kommer Svenska Spel vika sig för opinionen!
Vi spelare har rätten på vår sida, för Svenska Spel har fullständigt nonchalerat spelsäkerheten och kundens rättigheter!


”Är för osäkert”
Ilstedt berättade att man först dagen efter sändning kommer kunna se om det finns en ovanlig röstningsaktivitet för ett visst bidrag. Alldeles för sent för att garantera kunderna ett säkert spel, enligt Svenska spel.
– Efter att ha hört SVT:s lösning har vi tagit beslutet att inte öppna upp spelen. Vi bedömer det helt enkelt som för osäkert och att vi inte kan garantera våra kunder att rösterna inte manipulerats, säger Peter Zäll, resultatområdeschef på Svenska spel.
”Får insatsen tillbaka”
Gäller det även för finalen?
– Ja, för Andra chansen och finalen. Det skulle krävas att SVT ändrar i reglerna igen för att vi skulle öppna upp spelen. Det finns ju andra lösningar, exempelvis som den gräns om 20 röster per abonnemang som man använder i Eurovision, men den lösning SVT har valt är för osäker för oss, säger Zäll.
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td