Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-10-11, 17:20   #1
 
yret88s avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 162
Sharp$: 712


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2010-10-11 Skövde HK - Redbergslids IK (Elitserien)


Datum: 2010-10-11
Tid: 19:00
Sport: Handboll
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Match: Skövde HK - Redbergslids IK

Spel: Redbergslids IK
Insats: 2.00
Odds: 2.650
Bolag: Ladbrokes

Motivering:
Båda lagen har samma lag från förra matcherna. Skövde senaste två matcher slutade i förluster, mot Guif och H43. Redbergslid kommer med en vinst och en förlust. Förlust mot Guif och vinst mot Lindesberg.

Skövde som normalt är starka hemma spelar för tillfälligt dåligt och seg handboll. Dom vill spela tvärtom, snabb handboll. Det är för mycket one man show på planen, dom har Linus Lake som i fyra av fem matcher har varit topscorer. Dom andra lagen har noterat detta, och ligger hårt på Linus.

Redbergslid som i förra matchen visade att det unga laget har fått mer rutin från förra året. Man spelade stundtals grishandboll. När man har en ledning med 2-3 bollar mot RIK, så är det extremt svårt att ta ledningen igen. RIK gillar också snabb handboll när det tillåts. Det är bara att hålla tummarna att RIK håller Linus Lake och Andeas Nilsson på linjen under kontroll, så ska man kunna vinna.

Spelvärt ner till 2.5 i odds.
2/5 units
yret88 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td