Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-11-21, 21:04   #1
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1
Sharp$: 37
Standard

2011-11-22 Foppapedretti Bergamo - Asystel Volley Novara (Italy S A1 W)



Datum: 2011-11-22
Tid: 18:00
Sport: Volleyboll
Land: Italien
Liga: Italy S A1 W
Match: Foppapedretti Bergamo - Asystel Volley Novara
Period: ft

Spel: Foppapedretti Bergamo
Insats: 10
Odds: 1.48
Bolag: Bwin

Motivering:
Serie A1 Women
STORA bekymmer i Novara. Laget har ekonomiska bekymmer och kunde inte ens komma till spel i den första omgången mot Modena, man blev därmed diskade i den matchen och föll 0-3 i set. Därefter har man sett måttligt intresserade ut i sina matcher och i de senaste två matcherna som jag sett, så har spelet var en katastrof. Laget fick däng av mkt svaga Conegliano i runda.3 och var nära att få stryk av slagpåsen Pavia i runda.4 (vinst 3-2).
Till den här matchen ser skadeläget mörkt ut. Deras två starkaste spikers går skadade. Katarina Barun är fortsatt knäskadad sedan i maj, och serbiskan Sanja Malagurski skadades i World Cup för ett par veckor sedan. Utan dessa kommer man få det mycket svårt att göra poäng mot Bergamo.
Bergamo är de regerande mästarna, och man kommer för första gången i år med bästa startuppställning. Piccinini är tillbaka efter problem med körtelfeber, och Enrica Merlo efter skada. Bergamo spelar fantastiskt i defensiven i regel, och är alltid mycket svåra att slå hål på för de sämre lagen som Novara. Formen är god efter en fantastisk kross av Conegliano i sista rundan innan World Cup (vinst med nästan 30p og 3-0 i set).
Denna tar "Foppa" hemma på Palanorda i Bergamo - där man nästan aldrig får stryk - minst 8,5 av 10, och jag sätter 10 units till 1,59 hos Pinnacle . 1,60 hos Bwin , men taskig limit.

Oddset toksänks just nu!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
trance_error (+2), lordagspippi (+2), Boone (+10)
Mujki är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td