Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


 
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-02-20, 16:33   #1
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 264
Sharp$: 4941
Standard

Sporttjänsten


DAGENS GRATISANALYS
Tranås höll som favorit till 1,68 igår. På måndagen vänder vi oss till den tyska andraligan:

Aue har ett frågetecken på mittfältsreserven Guido Kocer som testas under dagen. Anfallaren Kevin Stephan saknas sedan tidigare.

Braunschweig får troligen klara sig utan 1:a målvakten Daniel Davari som åkte på en lätt hjärnskakning på träningen igår. Inga problem då reservmålvakten Marjan Petkovic har gott om rutin. På skadelistan finns högerbacken Benjamin Kessel samt långtidsskadade duon Matthias Henn och Steffen Bohl.

Direktsänds på Eurosport 2 kl 20.15. Aue gör sin första tävlingsmatch på 16 dagar sedan matchen mot 1860 Munchen blivit uppskjuten. I senaste matchen så blev det en tung 1-2 förlust mot bottenkollegorna Karlsruhe, trots att Aue fick spela med en man mer sista halvtimmen. Laget har bara en poäng ner till FSV Frankfurt på kvalplatsen till Bundesliga 3 och tränaren Rico Schmitt lär vara pressad. Faktum är att Aue bara vunnit EN match på de 10 senaste omgångarna! Då är läget lite lugnare hos nykomlingarna Braunschweig. Laget ligger i mitten av tabellen och har i lugn och ro kunnat spela sig in i Bundesliga 2-kostymen. Omtyckta tränaren Torsten Lieberknecht säger inför matchen att säsongsmålsättningen i år var att komma upp i 40 poäng, vilket räcker till förnyat kontrakt. Med 13 omgångar kvar så har Braunschweig redan spelat in 30 poäng. Lieberknecht säger att självförtroendet är på topp och de kommer givetvis att gå för seger. Det här kommer att bli en stenhård match, där Aue har pressen på sig. Braunschweig kommer troligen att ligga på kontringar med en 4-2-3-1 uppställning, där målfarliga duon Kruppke och Kumbela lär bli att se upp med. Vi är inne på att Aue mycket väl kan bli bortkontrade här. Braunschweig får utgångstecknet och till fina 2,40 (hos t.ex. Bet365) blir det spel!
Irwin är inte uppkopplad   Ge poäng
 



td