Logga in


 
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-06-07, 02:54   #1
 
Reg.datum: jun 2012
Inlägg: 0
Sharp$: 12
Standard

2012-06-07 trelleb - landskrona (A-League)Datum: 2012-06-07
Tid: 03:52
Sport: Fotboll
Land: swe
Liga: A-League
Match: trelleb - landskrona
Period: ft

Spel: trelleb
Insats: 1k
Odds: 2.10
Bolag: svs

Motivering:
tjaba bästa liret i dag även fast det är st cupen på lagen så har trelleb gått riktigt bra mot landskrona hemma 3-0 i matcher åh ikväll blir det ännu en seger i facit
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+10)

Senast redigerad av soldaten den 2012-06-07 klockan 02:58.
soldaten är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2012-06-07, 04:45   #2
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45575
Standard

1.02. Riktlinjer för spelförslag/rek

För att dela med er utav ett spelförslag med motivering kan ni välja att "Skapa en rek". Det gör ni genom att gå in i det forumet där ni anser att spelförslaget platsar och trycker på "Posta en rek"-knappen uppe till vänster.
Vill ni lägga istället in ett spelförslag med motivering i en redan existerande tråd, exempelvis er speldagbok gör ni det genom att gå in i tråden och trycker på "Svara med rek"-knappen istället.
Är spelet redan bokfört i er spreadsheet kan ni välja att infoga den direkt genom att skriva in SpelID för matchen. Denna får ni genom att gå in i er spreadsheet och trycker på "Levande" på den matchen ni vill infoga. Ni presenteras då det med SpelID nr på 6-10 siffror. Denna sifferkombination fyller ni i och väljer att importera. I annat fall kan ni börja skriva lagen under Infoga och fylla i resterande luckor.
Spelförslag som läggs genom denna meny skall ha genomtänkta motiveringar. Motiveringar med "Barcelona kommer att vinna den här matchen enkelt och messi gör minst 2mål" är ingen genomtänkt motivering. Utan vi kräver att ni är mer analyserande här.
Efter att ni skrivit en motivering har ni möjlighet att bifoga en bild till spelförslaget. Systemet söker själv efter en lämplig bild och ni presenteras med några förslag ni kan välja emellan.
Spelförslaget lyfts även fram på forumets framsida och fler har möjlighet att följa spelet då.
Har ni spelförslag där ni inte har möjlighet att skriva en genomtänkt motivering hänvisar vi er att lägga spelförslaget som ett vanligt inlägg i en passande tråd eller skapa en vanlig tråd själva till matchen.
Systemet ska endast användas för egenskrivna spelförslag. Så kallade gästrekar skall postas som vanliga inlägg i en passande tråd.


Denna åker till papperskorgen. Du kan däremot skriva den som ett vanligt spelförslag i en av dagens trådar.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng
 

Ämnesverktyg


td