Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-03-19, 09:43   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 121

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

V4 Jägersro (19/3) - 30 kr andelen


https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...b-d7c3481280bf

Jag kör ett andelssystem med spik på Zorn Brick i första som jag tycker är kapabel nog i det här lilla fältet. Danska hästar underspelas normalt och även om den inte ska vara favorit så tycker jag den är alldeles för lågt streckad.

Dubblar avdelning tre sen med hästarna Party Lany och Speedy Sallöv. Visst är favoriten en fin häst men hela systemet byggs för att kunna ge bra betalt. Speedy Sallöv med rätt löpning tycker jag kan vara intressant och Party Lane har kapacitet nog att kunna vinna här utan en massa tur.

Övriga två lopp garderar jag på så länge pengarna räcker. Tanken är alla hästar i ett av dessa och hälften av hästarna i det andra loppet. Bägge dessa var helgardera från början men jag dubblade i tredje avdelningen.

Systemet räknar jag med runt 288 kronor. Vid tio sålda andelar blir det som ovan. Vid fler eller färre så justerar jag.

Spik och lås är helt klart om det inte skulle ske väldiga ändringar i någon information eller strykning rent av Vid strykning får jag se om jag hittar ersättare, annars står vi över.

https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...b-d7c3481280bf
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td