Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-03-27, 18:34   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

V4 Åby (27/3) - 25 kronor andelen


https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...8-f25e3fc0bec5

Tänkte kasta in ett litet system på Åby ikväll då jag inte har engagemanget att ta mig igenom åtta lopp. Uppbyggnaden på systemet är fortfarande lite osäkert och det är möjligt att de två favoriterna i sista avdelningen petas dit också - dock kommer det inte göra gott för utdelningen. Det beror lite på vad jag streckar i första.

Just nu är det spik på Queen of Sand samt kommer jag med stor sannolikhet även låsa andra avdelningen på de två favoriterna. Så blir en tråkig uppbyggnad på de procenten och av den anledningen kanske jag stryker favoriterna i sista.

I första avdelningen har jag inte några speciella tankar just nu

Hela systemet var tänkt som ett litet 12-raders från början typ men vill några till vara med så finns det ett fåtal platser. jag kommer plocka ner länken så fort vi närmar oss tio andelar. Risk för att vi inte får ihop ett slagkraftigt system med tanke på andra och tredje avdelningen och då kan vi inte ha fler andelar så mest ett litet extra nöje och inte jakt på de stora pengarna här ikväll.

https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...8-f25e3fc0bec5
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td