Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-08-19, 20:35   #1
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 534
Sharp$: 3295
Standard

Bergsåker 25/8 multijackpot reducerat


Sundsvall Open Trot och 100 millar att spela om!

Är det någon som kan slå Ringostarr Treb som han såg ut senast? Cyber Lane såg smällfin ut som fastlåst och hade varit med i striden med fritt, inte optimalt spår för den nu dock.. Makethemark avslutade mycket bra bakom Propulsion på ovan distans och Milliondollarrhyme hade förmodligen slagit Who's Who senast med lite mer klaff..

Oändligt många V75-omgångar den här veckan men jag lägger det åt sidan och fokuserar såklart på megajackpotten istället. Hela vägen nu!


Det blir ett reducerat system som mest troligt bygger sig runt en spik och två-tre utgångshästar. 252kr/andel

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/62RZ-EKFR-28493
dingo1337 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-08-23, 07:18   #2
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 534
Sharp$: 3295
Standard

Imorgon är det dags! Ser ut som en väldigt öppen omgång med en hel del svårlösta lopp.

Pydin ska ha mycket bra segerchans men ser ut att sticka iväg enormt på strecken. Tand Kraft klart värst emot om han håller sig i trav.

Visa AS slipper Gocci i vagnen och hittar Rebecca bara ut i andraspår tror jag hon krossar allt. Skor runt om på favoriten?

Man ligger lågt på favoriten Falcon Am (80% form enligt stallet) och dåligt läge. 6 Final Dream spetsar och körs där, toppform! Ett av omgångens bättre drag.

Ringostarr skulle gärna haft ett halvvarv kortare men blir ändå svårslagen om han får bluffa bort en bit. Blir det tempo är det dags för Cyber Lane! Toppintryck vid spetssegern näst senast och hade förmodligen vunnit Hugo Åbergs senast med fritt.

Ikväll/natt görs det viktigaste arbetet och grunden till systemet läggs. Inväntar såklart sista infon innan systemet lämnas in på lördag. Häng på!
dingo1337 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td