Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-09-24, 12:47   #1
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 534
Sharp$: 3295
Standard

V86 Jackpot - Reducerat andel


Har öppnat för V86-spel imorgon då det är 6 miljoner extra att spela om. Upplägget blir som på V75 med ett reducerat ABC-system med 1-2 spikar.

Hittat ett par idéer och spikalternativ redan och fortsätter pluggandet långt in på morgondagen.

Ett tidigt drag hittar jag i amatörloppet V86-4: 10 Ilaria Sidney lär gynnas av ett förväntat högt tempo i detta amatörlopp. Det är en stark häst som även tål att göra en del själv i loppen. Var mycket bra senast Fernlund körde då hon vann från dödens över lång distans. Den här gången vill Fernlund hänga på en jänkarvagn för första gången och det är alltid lika intressant. Visade uppåtform senast och får man bara lite hjälp med tempot så kan hon bli svår att stå emot till slut!

252kr/andel

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/4646-B8BE-28493
dingo1337 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-09-25, 12:09   #2
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 534
Sharp$: 3295
Standard

I inledningen kommer 1 Stella Stewmen att spikas/spelas utgång. Även om hon är knapp favorit så är hon just nu för lite spelad för det här är verkligen en toppchans!

Senaste sverigestarten var hon riktigt fin när hon joggade undan från spets med mycket krafter kvar. Startat i Danmark efter det och gått bra varje gång. Senast avslutade hon bra trots att det var omöjligt att ta något på ledaren som fått dämpa enormt mycket där framme. Gången innan var hon trea bakom Cash Crowe.

Bra chans att hålla upp ledningen och gör hon det så är loppet över. Har dock visat att hon kan gå bakifrån också så hon är långt ifrån slagen även om ledningen missas. Av motståndarna känns 2 Bijou Bourbon värst emot efter sitt Frankrike-äventyr. 7 Miss Sober är bra men möter äldre hästar nu och har vingligt startspår.Å
dingo1337 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td