Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-07-10, 05:37   #1
ALA
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 227
Sharp$: 1511
Standard

IASBET dokument


Jag har precis öppnat konto hos Iasbet. De frågar efter officiellt dokument med stämplar och underskrift någonting.

Räcker det inte med att skicka kopia på körkort samt räkning med adress på. Behövs det något mer. Nån som vet?
__________________
ALA
ALA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-10, 06:21   #2
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Troligtvis vill de ha notarius publicus. Kostar ett par hundra. Vet inte vart du bor men om stockholm har du http://www.notariuspublicus.se/vad-g...rius-publicus/

De tar då en kopia på din idhandling vilket oftast är pass. Sedan signerar de och stämplar på den där de intygar att du verkligen är du.

Jag personligen skulle aldrig i livet skicka ett sådant dokument till ett spelbolag då om den kommer i orätta händer kan verkligen ställa till det för dig. Finns inget hinder längre för någon med ett officiellt dokument att börja öppna utländska bankkonton osv.

Annars kan du om de går med på det ansöka om papper från skatteverket där du vill ha dessa signerade och stämplade utav deras kontor.

http://www.skatteverket.se/privat/fo...c80003671.html
Citat:
Personbevis du ska använda utomlands

Om du behöver ett personbevis som du ska använda utomlands, t.ex. för att få visum, måste det vara stämplat och underskrivet av en handläggare på Skatteverket. Du kan alltså inte använda beställningstjänsten för att få ett sådant personbevis. I stället kan du ringa eller skicka e-post till Skatteupplysningen eller besöka ett servicekontor.

Så om du verkligen envisas med att ha ett konto där, ge dom det senare samt en bild på ditt id och aldrig i livet det första (notarius publicus) till ett spelbolag.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-10, 09:41   #3
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Har haft med dom att göra. Räckte tillslut med att banken verifierade papperna, men det var lite fram och tillbaka kan man säga.

http://tipszonen.se/forum/vb/showthr...t=18396&page=3
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td