Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-12-19, 10:47   #1
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 57
Sharp$: 471
Standard

IBAS


Har någon här haft med IBAS att göra? Har haft en dispyt med BetVictor som jag anser blåst mig på en rätt rejäl cashback där de helt sonika stängde ner mitt konto ett par dagar innan den skulle betalas ut och sedan hänvisade till några regler osv. Kort och gott kontaktade jag SBR (som tidigare lyckats lösa andra dispyter jag haft på ett bra sätt) som ansåg att jag hade rätt i frågan, men inte kunde övertyga BetVictor och enda utvägen som fanns kvar var IBAS.

Där ansåg de sig först inte ens kunna ta sig an ärendet eftersom de själva sa att de bara hanterar dispyter gällande oddsfrågor, det här var egentligen mer en konto/kasinofråga men eftersom BetVictors regler hänvisade till IBAS som sista utväg tog de till slut tag i frågan i september/oktober. En person hos IBAS var hoppfull att ett beslut i frågan skulle kommit i början på november, men fortfarande har jag inte fått veta ett smack om vad som sker.

Vad har ni för erfarenheter av IBAS om det är någon som haft med dem att göra? Hur lång tid tog det för er att få ett beslut?
Burre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td