Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-01-24, 17:50   #1
 
Reg.datum: jan 2016
Inlägg: 5
Sharp$: 14
Standard

Kan man vinna pengar garanterat med detta spelsystem?


Har en fråga jag tänkt på. Kan man vinna pengar garanterat om man utnyttjar bonusar hos olika spelbolag ihop med att man täcker alla möjliga utgångar på ett specifikt spel? Min tanke är att man utnyttjar maximal bonus hos olika spelbolag som man lätt kan kolla upp på sidor som http://bethunters.se, http://www.betsmart.se eller http://www.spelbloggare.se.

Sen öppnar man konto på 2 spelbolag och sätter in 1000kr på varje med 100% bonus vilket ger 4000kr totalt på båda kontona. Sen spelar man på lämpliga spel där man täcker upp sina odds fast på de olika kontona hos de olika spelbolagen. T.ex. på ena spelbolaget spelar man på över 2.5mål och på andra spelar man på under 2.5mål på en match. Bör man inte kunna spela till alla omsättningskrav är ute och sen ta hem vinsten om man spelar på rätt matcher med rätt odds.
gamblernstockholm är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-01-24, 18:43   #2
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

https://www.sharps.se/bonustrading

Trevlig läsning
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td