Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-07-26, 00:03   #1
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 49
Sharp$: 818
Standard

Liknande utveckling för spelbolag i Europa som i USA?


Pinnacle drog sig ur från den amerikanska marknaden för några år sedan. BetJam och The Greek valde nyligen att göra detsamma. Många tror nu att allt fler bolag kommer att gå i deras fotspår.

Har några frågor kring detta:

Hur kommer detta sig? Har förstått att det handlar om UIGEA-lagen som försvårar för nätbolagen att utföra sitt arbete. Men bolagen som nu har lämnat den amerikanska marknaden har bevisligen kunnat bedriva sin verksamhet även med den lagen gällandes; varför slutar de nu då helt plötsligt?

Kan vi vänta oss en liknande framtid för nätbolag här i Europa eller ligger det långt ner på agendan? Är inte medveten om det har förts några diskussioner kring ämnet.

Är jag ute och cyklar om jag tror att UIGEA är en lobbyaktion från Vegas?
prop är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-07-26, 02:04   #2
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 67
Sharp$: 276
Standard

De valde troligen att lämna pga av black friday. Spellagstiftningen är samma som innan men som bolagen inte kan få in deg från spelarna på lagligt sätt har många av dem under ett bra tag gjort sig skyldiga till bedrägeri för att få in pengar från spelarna. Div amerikanska myndigheter gjorde tillslag för ett tag sedan och frös tillgångar, arresterade folk osv. Googla black friday och ex. Full Tilt för mer och bättre info.

Tror inte alls vi kan få samma utveckling i Sverige. IP-spärrar och liknande, som finns i ett antal länder i EU, är möjligt inom en inte allt för avlägsen framtid men troligen kommer det bara vara business as usual.
nb79 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td