Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-03-30, 08:49   #1
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 79
Sharp$: 519
Standard

Hur spelar ni på tennis?


Jag har börjat kolla runt lite på tennis. Borde vara en givande marknad. Det kan bara bli 2 utfall. Någon som har tips eller idéer system etc. Har inte följt så nog ännu eftersom jag är rätt ny på det här. Svänger oddsen mycket under matchar. Är livebetting att rekommendera i tennis. Tar tacksamt emot all feedback i ämnet
Tiffan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 08:56   #2
 
bftraders avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 638
Sharp$: 1996


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Den mest tradingvänliga marknaden. Oddset står aldrig stilla.
system vet jag inget om. Viktigast är att lära sig målodds(vad oddset blir vid ev break, hold, 0-15 osv)
bftrader är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 10:06   #3
 
zimzelens avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 458
Sharp$: 2321


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Det är sällan man ser en match där någon håller alla sina servegame. Jag läste någonstans att spelare med startodds mellan 1.30-1.70 får sina startodds höjda någon gång i minst 75% av matcherna. Men ofta ser man spelare som har matchen i fickan sumpa övertaget om så bara under ett litet ögonblick, då öppnas det luckor för enorma möjligheter.

T.ex Petkovic vs Wozniacki senast, tappade Petkovic sitt game direkt och oddset åkte ner till 1.08 något. Då är det bara att gå in och boka stort. Även om Wozniacki skulle vinna sitt servegame så skulle det inte sjunka med mer än 0.2-0-3 som mest i och med att det är så tidigt i matchen. Man kan i princip vänta ut hela setet innan man tradar ut förlusten om det skulle vara så (såvida hon inte totalt spelar ut henne klart).

denna matchen tittade jag på och då såg man rätt snabbt att Petkovic skulle ge Wozniacki problem. Och visst blev det så. Petkovic bröt tillbaka och vann sitt andra servegame. Då var oddset på Wozniacki uppe på 1.25 helt plötsligt.

Nu är det så här när det handlar om favoriter. Men medelfavoriter kn ju t.ex. starta på 1.70, ligger dom under med 0-15 eller 0-30 direkt i eget servegame så hoppar ju deras odds upp till minst 1.90 oftast. Det är ganska så många tics på 1 minuts tradande

Tennis trading handlar väl egentligen om att läsa matchen. Antingen backar man spelaren om man tror att spelaren håller sin server eller tvärtom om om man tror att det blir ett jämnt game. Spelaren behöver inte förlora gamet. Det räcker bara att han ligger under med en boll eller rentav missar förstaserven så hoppar oddset en bit.

testa dig fram men ett tips första gången är att inte trada på odds runt 2 ggr, det kan svänga rejält för dig i kassan då. Boka hellre en spelare som leder till ett lägre odds. Jämna matcher på förhand kan vara en ide att boka den som vinner första setet om det har varit jämnt under matchen.

Ett tips är att ha tennisform.com som en bra livekälla. Där har du oftast livestreams eller livescore med ypperlig statistik för varje boll att hålla koll på, lägg dina bets därefter. trada aldrig blint utan att ha någon som helst om matchen.
__________________
In an interstellar burst
I am back to save the universe

Senast redigerad av zimzelen den 2011-03-30 klockan 12:19.
zimzelen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 11:33   #4
 
bftraders avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 638
Sharp$: 1996


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Bra skrivet zimzelen.
Ett annat ett bra tradingläge är när favoriten förlorat första set. gärna med stora siffror. Som i måndags Almagro(1.8) - Mayer(2.2).

Mayer vann första set med 6-1 och sjönk till 1.2.
Almagro vann andra med 6-3 och oddsen var i princip som startoddsen i början av tredje.
bftrader är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 12:09   #5
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 79
Sharp$: 519
Standard

Tack för era svar. Får kolla in era tips lite närmare
Tiffan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td