Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-05-08, 08:23   #1
Banned
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 93
Sharp$: 324
Standard

Tennis 8/5


Fernando Verdasco - Milos Raonic @ 1 ( 1.73 pinnen )

Verdasco som inte har gått speciellt bra på sluetet, åkte ut i första omgången av Madrid. Kikade på senaste matchen när Verdasco mötte Raonic och då såg det ut som att hans spel passade Verdasco ganska så bra. Dock så bröt Raonic matchen efter första set pga skada. Raonic åkte också ut i första omgången av Madrid. Grus är inte Raonics bästa underlag men det är där Verdasco spelar absolut bäst. Tror Verdasco är starkare här.


Juan Monaco - Andreas Seppi @ Monaco vinna set 1 ( 1.67 pinnen )

Monaco som spelade helt ok enligt mig i Madrid. Slog ut Golubev i första omgången och sedan Monfils i andra. Monfils avbröt dock matchen pga illamående men tyckte Monaco såg stabil ut ändå. Seppi som avbröt sin match mot Dolgopolov efter att ha dragit på sig en ankelskada. Han hade även problem med Zverev i första omgången av Miami. Monaco som har ett antal matcher på grus ställs mot Seppi som gör sin första match på gruset detta år. Han kommer säkert behöva ett set för att få in träffen då jag anser att träning är annorlunda mot matchspel.
YOUSAIDWHAT är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-08, 20:00   #2
Banned
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 93
Sharp$: 324
Standard

Satt fint dom
YOUSAIDWHAT är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td