Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-02-10, 13:38   #1
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 363
Sharp$: 1368
Standard

skapa en tidig favorit?


tänkte lite på att det var "fel" hästar som är favoriter på v75an
så hur kommer det sig att så många har spelat på dessa tidigt? är det någon som försöker få med alla tidigt lagda harry boy på sina ideer?
hur stor påverkan ger detta? vi såg ju förra veckan hur takters styrning i första steg till favorit efter det att alla serviceplays var ute
hur tidigt köper alla tanter sina harry boys?
går det att påverka harry boy med spel som är lagda tidigt?
fyllot är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-02-10, 14:21   #2
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Småspelare, "Harry Boy"-tanter och framförallt alla som spelar bolag på jobbet går in tidigt i veckan. Dom har väl sina favoriter och går ofta bara på namn, formrader och kuskar och indikerar direkt veckans strecklistas skepnad. Den är nog ganska ok och speglar ofta "riksranken" om du förstår vad jag menar. Sedan sitter vi som bland annat härjar i det här forumet och likasinnade och försöker slå "packet" och hitta guldkornen med värde i! Mot fredagskvällen kommer betaltjänsternas drag och dom skriks ut och på lördag morgon har vi några "kommunare" som "alla" verkar tro på! Betaltjänster och "expertuttalanden" i intern-tv, tv och massmedia i övrigt påverkar mer än man tror och kanske till och med dig och mig! Det blir alltid några "bubblare" och några som rasar i strecklistorna! För att vinna dom stora pengarna så behöver du avvika från både den första kategorin spelare men även gå emot "experterna"! Det är inte lätt att vara spelare i dagens sönderanalyserade travvärld men håll med om att det är en extra krydda i tillvaron?
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td