Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-04-19, 15:53   #1
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Lund
Inlägg: 20
Sharp$: 1291
Standard

V5 Åby 19/4


V5:1 Tycker Fore Candy kan vara intressant här. Löste sig fint med löpningen senast, men gick ändå i andraspår i hårt tempo och imponerade. Nog gynnad av något längre distans och efter strykningar borde den kunna hitta lämpligt slagläge. Ne me quitte pas såg ruskigt fin ut senast, men stor risk för att hamna på vingel. Alkiflevo har jag ingen koll på, men räknas säkert trots tufft inne på pengarna. Leader tom möter snällare kamrater idag jämfört med senast och ska inte räknas bort. Fridhems på linjen tror jag inte räcker till trots toppläge.

V5:2 Uncle Michael borde galoppera från ett femtespår och kommer hur som helst att få lägga en speed om han vill till ledningen. Max credit skrynklade ihop från ledningen senast och frågan är om Goop vill köra i spets den här gången? Har tyvärr ingen idé här, men flera dugliga rensar klart bra.

V5:3 Stoneboy och Bushmills borde komma iväg bra från springspåren och ska räknas. Going Strong och Raging Runner är tidiga och även Ira Chiara ska räknas om den klarar att ta sig runt felfritt.

V5:4 Helge Palema alltför stor favorit i förhållande till chansen. Bakspår, galopp 2 av 3 senaste och inte säkert att den är toppad inför denna uppgift. Yolly Tolly t, OU glide, big river supreme, svartmyrs sigge och goldcrest (framförallt om barfota) räknas tidigt.

V5:5 Milles tempo har en lämplig uppgift, men känslan är ändå att öppningen kan bli väl tuff med flera startsnabba. Borga baron och Vånga rally försöker säkert från start vilket kan bädda för bakspåren Ottey coger och Benskins. Tror inget på Svanstedts båda.

Försökte spela 200 kr plats på Fore Candy hos expekt till 2,25 och lyckades efter betänketid få igenom hälften. Blir nog även en tvilling där Fore Candy spikas.

Har själv inget vidare flyt med spelet för tillfället, så mina "tips" används säkerligen lämpligast som kontraindikator.
Wingswept är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td