Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-03-11, 10:50   #1
 
Skubb14s avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Ort: Göteborg
Inlägg: 163
Sharp$: 4053

Rekar sharps
Stats: 17 - 15 - 0
ROI: 110.44%
Vinstprocent: 53.13%

Standard

V4 intervjuer Åke Svanstedt


Åke Svanstedt ringer tillbaka sent omsider, men han har i alla fall intressant info på sitt nyförvärv att delge bland annat. Latoya Trot låter mycket spelintressant då hon blir lite glömd när Anders kör istället för avstängde Åke! Det här gäller alltså lunchen på Åby med första start om bara en timme! Intervjuerna är därför också av den anledningen lite kortare än vanligt. Vi beklagar att det blev så här denna gång, men det ligger utanför vår kontroll. Med god planering brukar det alltid lösa sig, men ibland är de svåra att få tag på storfräsarna! Och då får man ta det. I Åkes fall händer det ganska sällan att vi inte kommer i kontakt i tid. Lunchhästarna:


- 9 Latoya Trot (V4-1) är väl den vi tror mest på idag, vi har haft henne ett bra tag och hon kändes väl inte så märkvärdig i början men har blivit allt starkare och på slutet har hon sett jättefin ut både på sandbanan och även i de rundbanejobb hon gått. Jag tror att hon kommer att göra ett bra lopp direkt och utan att ha full koll på vad hon möter så borde hon ha ganska bra chans direkt. Det är synd att det är för kallt och för hårt för att köra barfota som det ser ut, det kommer hon att göra framöver men vi tror ändå en hel del på henne. Hon har bättrat sig otroligt sedan hon kom.


- 5 Loke So Lovely (V4-2) gick rätt så bra i början för oss, men sedan började hon svika lite i lopp och började kännas allmänt nervig så fort det handlade om tävlingssammanhang. I jobben känns hon alltid bra och är väl oförändrat fin även där under den kortare paus hon fått. Vi får väl se hur hon tävlar nu då. Det känns väldigt svårbedömt, och det blir också skor där som på alla mina.


- 5 Nelli Cobell (V4-3) är som hon är och uppträder precis som vanligt kan man nog säga. Hon har svårt att riktigt räcka i loppen trots att hon ser rätt fin ut och hon fortsätter med skor som senast. Jag tror att 9 Oceano di Venere är en bättre häst och även om hon årsdebuterar nu så kommer hon väl förberedd och har tränat starkt både på sandbanan och har gått rundbanejobb. Det blir skor runt om även där då vilket inte är optimalt men jag tror ändå att hon gör ett riktigt bra lopp direkt och så får vi se hur långt det räcker, avslutar Åke.




Lycka till!

Spelarservice - dagliga travtips, intervjuer och allt om V75!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mijo14 (+10)
Skubb14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-03-11, 11:25   #2
 
mijo14s avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Ystad
Inlägg: 1 373
Sharp$: 1805
Standard

Ja jävlar vad 9 Latoya Trot (V4-1) gick!
mijo14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td