Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-01-01, 08:54   #1
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 867
Sharp$: 3629
Standard

ATG och förhoppningar inför 2014


Hattens krönika (31/12-2013) på http://www.gamblersvardag.se/


Inför 2013 önskade jag följande: http://www.gamblersvardag.se/gott-nytt-ar-2

ATG inser att förtroende är viktigast för kunderna och inför spelstopp 30sek innan start samt uppdaterade odds och strecklistor INNAN starten går.

Har tyvärr inte skett och detta LOVAR jag arbeta hårt för att förändra under 2014.

Förhoppning om bättre villkor från staten gällande beskattning av spel, införande av spellicens.

Detta infördes dessvärre inte, MEN atg har erhållit utökade befogenheter för turspel och slumpspel, vilket öppnar för nya problem, men också möjligheter.

Pengar luktar inte sa redan kejsare Vespasianus för 1900 år sedan då han skattebelade offentliga toaletter i Rom.

Vad jag hoppas och önskar för hästsporten i stort och ATG i synnerhet under 2014:

Samtliga utomnordiska samarbetspartners förlorar sina tillstånd enär samtliga som har någon omsättning också betalar ut rejkback, speciellt i Las Vegas samt de Estländska samarbetspartners som delar ut mycket höga rejkbacks till huvudsakligen Svenska spelare, tidigare mycket välkända inom huvudsakligen pokersammanhang, men också inom sportspel.

Men antalet länder och samarbetspartners som kommer att fluktuera i vinstlistorna under 2014 lär bli fler, UtlandsAffe har endast dragit ner på omsättningen, inte på något sätt försvunnit vilket 23 miljoners vinst till Estland bevisade sista v75jackpoten för året.

I samband med ovanstående tvingas också ATG att tidigarelägga spelstopp så att INGET lopp startas utan att definitiva slutodds är angivna för spelarna.(naturligtvis en självklarhet så länge man inte agerar bookmaker som betalar det odds som spelas på i befintligt ögonblick)

Reglementet för ATG/ST anordnade lopp förbättras och förstärks, och domarkåren utbildas till en enhetlig bedömning som alla kan förhålla sig till, vilket kommer att förhindra de alltför vanligt förekommande stallkörningarna, olika former av informationsbrister såsom aktuell skoning eller utselning samt hantering av löpningsstörande moment.

Att en Code of Conduct ,dvs Uppförandekoder införs även inom hästsporten, precis som i dag sker inom bland annat fotboll som varit oerhört utsatt för korrupt spel under 2013.
Korrupt spel sker naturligtvis även inom travet och här gäller det att stävja i bäcken! (att höra Björn Goop berätta om sin syn på tävlingar och vad som sker i loppen är rent skrämmande och ytterst allvarligt för allmänhetens förtroende för hästsporten i förlängningen)

Förövrigt anser jag att Skarplöth och Öhlander har alla möjligheter att vända den tungrodda ATGskutan under 2014, då transparensen blivit betydligt bättre, men kan ytterligare förstärkas och förbättras!
Alla vinner på en välmående hästsport och bör göra vad som kan göras för att förbättra det ytterst bekymmersamma läge som framförallt uppfödare och hästägare står inför 2014.

Där en redan stagnerande sport måste göra stora besparingar som naturligtvis kommer speglas i priserna för uppfödningarna och möjligheterna för hästägarna att driva sin hobby till rimliga kostnader.
Utan Svensk uppfödning och förbättrade hästägarvillkor står vi inför nerlagda banor och tunna startfält under 2015, vilket kommer att ytterligare försämra villkoren och då är snart på samma nivå som Italien.

Nyårslöfte 2014: Ta med fyra personer som aldrig varit på trav eller galopptävling!
Migge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td