Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-01-02, 17:45   #1
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8831
Standard

V86 tillbaka i rutan 26 februari


V86 Direkt som programpunkt försvann från tv-tablåerna i augusti, men när det nya formatet med saxade tävlingar från två banor inleds den 26 februari får programmet en nystart, skriver Travronden i sitt nya nummer.

Dagen före julaftonen skrevs nytt avtal mellan TV4 och Kanal75 och det står nu klart att travsändningarna i tv drivs i TV4 även under kommande tre år.

- Det känns förstås väldigt bra. Vi har scannat av tv-marknaden mycket nogsamt under året, och vi kan konstatera att TV4-gruppen är den absolut bästa partnern för travet och galoppens del. Det här innebär en hel del nytt för tittarna. Dessutom ska vi förstås se över också alla våra ”gamla” programformat och helt säkert göra om och utveckla flera av dem. Allt för att fler och fler tittare ska upptäcka hur roligt och spännande det är med både trav och galopp-sport och de spel som finns där omkring, säger Kanal 75:s vd Niclas Andersson.

Flyttar till ny kanal
TV4-Gruppen ska under våren 2014 starta en ny sport och livsstilskanal, TV12, och dit ska det bästa av TV4 Sport flyttas över på helgerna, medan kanalen under veckorna ägnas livsstilsprogram. Från mars kan man räkna med att travsändningar lyfts in i den nya TV4-kanalen. Det nya för traventusiasterna är att det från årsskiftet blir direktsänt trav varje fredag eftermiddag. Programmet heter V65 Direkt och oftast blir Solvalla värd för arrangemanget.

- Vi kommer inte att trolla fram några nya sensationella ansikten som ska leda dessa program, utan vi använder oss av de personer som varit med tidigare. Sedan blir ju onsdagarna annorlunda i och med att vi kör på två banor. Vi måste ligga 50/50 på båda banorna och för personerna på banorna blir det egentligen ingen skillnad tidsmässigt. Däremot måste vi tänka om en hel del då det styrande för programmet är tidsschemat. Tempot blir högre och sändningen kommer att upplevas som rappare för tittaren. En halvtimmes uppsnack följs av två timmars tävlingar där det måste klicka perfekt från vår sida, säger Niclas Andersson. Som också meddelar att det planeras en del nyheter i travsändningarna.
– Jag kan inte exakt säga vad det är vi ska göra, men tekniska nyheter som tittarna får uppleva kommer att lanseras. Inom ett par-tre veckor kommer fler detaljer i den frågan.

Källa: Thomas Hedlund/Travronden
__________________
Ingen kommer ihåg en fegis!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
niveon (+1)
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td