Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-07-03, 17:01   #1
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 867
Sharp$: 3629
Standard

V75-statistik 3/7 Jens Sjöden


V75-1: Fyraåringslopp, autostart, kort distans. Struken: 8
2 Poochai har startat fem gånger i år. De fyra första gångerna med skor, och då blev det inga segrar inte alls. Inte ens i ett uselt lopp där han var spelad till 13 för 10. Senast gick han barfota, då blev det seger i Kungapokalen med nära en miljon i förstapris.

Favoriten är en av de där hästarna, som tävlar på en helt annan och bättre nivå utan skor. Här finns en tydlig risk, att man inte kan gå barfota i försöket utan bara i finalen senare samma kväll (dit han kvalificerar sig om han kommer på plats). Kolla upp detta innan värdering av vinstchansen!

V75-2: Fyraåringslopp, autostart, kort distans
5 Express Duo bör ha omgångens bästa segerchans, då han dels är kapacitetsmässigt överlägsen konkurrenterna, och dels har vunnit spårlotten.

Det är möjligt att 2 Jarl af Solnäs skulle kunna hålla ut favoriten, men då det här är ett uttagningslopp är det mest sannolikt att favoriten släpps till spets om han inte tar den av egen kraft. Då blir Jarl tvåa och når den åtråvärda finalplatsen. Några ord som tränaren sade om hästen i Travronden sticker ändå ut: ”Det går knappt att finna en bättre travare”! Untersteiner är annars ingen vän av stora ord.

4 Bandit Hornline har varit som en helt ny häst i de två senaste starterna. Då har han vunnit försök och final i Klass I på V75, att nu bara möta fyraåriga är mycket enklare. Om favoriten, som är en undantagshäst, kommer bort eller har en dålig dag är den här given! Det blir normalt dödens för honom, men det är med marginal den näst bästa positionen och det är inte alls lika arbetsamt att gå i andraspår när distansen är kort.

V75-3: Fyraåringslopp, autostart, kort distans
Här inkom omgångens första större vinnarspel: 4 000 kr på 4 Dream with Me NL. Och u-tipset är att denne spelare var rätt ute. Det här är det enklaste av de fyra försöken och hästen sitter garanterat i ledningen. Där är chansen ca 45% och hästen är därmed ett bra spelobjekt (bara 13% spel i skrivande stund).

V75-4: Fyraåringslopp, autostart, kort distans
De här loppen har inte tidigare funnits med på V75. Det finns resultat från tidigare körda lopp på sidan 211. Dessa är dock bara elva till antalet. Samtliga vinnare har rankats 1-4.

Skrällriskerna är knappast större i dessa lopp, utan snarare tvärtom. Här är ju hästarna seedade, så att loppen ska bli ojämna. Det ska vara 1-2 bättre hästar i varje lopp och de bra ska inte behöva möta varandra redan i försöket.

3 Djali Boko kommer från två raka segrar, då han gått utan skor. Innan det blev det tre raka galopper, med skor. Nu är det skor på igen… Hästen har galopperat i 10 av 25 starter. Han var också ute och vann ett par lopp som tvååring, sådant brukar märkas när man som nu har gått in i andra halvan av fyraåringssäsongen. Att det här är omgångens största favorit är konstigt.

V75-5: Jippolopp, två tillägg, stayerdistans
Vi såg ett snarlikt lopp, i något lägre klass, igår på V86. Det slutade som det brukar: Bästa hästen – i det fallet I am Dynamite – vann lätt trots att han gick ut från dubbla tillägg. I statistiken på sidorna 221-222 kan man bland annat utläsa, att just hästarna längst bak är de mest gynnade. Över den dryga distansen hinner de plocka in 40 m.

I spårstatistiken på sidan 221 ser man att spår 1 ändå är det mest framgångsrika. 15% vinner därifrån. När de bra hästarna längst bra inte hinner fram, är det ofta så att den som fått en gynnsam invändig löpning där framme som vinner. Här är 1 Drancy SÅ underskattad, för att han inte är svensk.

Stall Engblom nådde en stor framgång igår då Mr Piccolit vann V86:ans största lopp. Vinster kommer ofta i klump och här kan det bli en uppföljare i skrällen 9 Online d’Amour. Han har haft otur två lopp i rad och kommer därför med en rad som gör att han blir bortglömd. Innan var han kanonbra som tvåa i V75 och det här loppet är snarast enklare för honom! Formen är knappast sämre än då, utan tvärtom… Omgångens bästa skrällbud.

V75-6: Jippolopp, voltstart, medeldistans
Efter mer än 20 år med V75, har bara tre lopp liknande detta avgjorts. Resultaten finner man på sidan 230. Pålitlig spårstatistik finns dock, denna hittar man på sidan 36.

Spelarna tippar ”bästa hästen” 3 Daryl Boko före spetshästen 6 Oliver Kronos. Alla erfarenheter säger dock, att det är den senare som har den bättre vinstchansen.

V75-7: Femåringslopp, autostart, medeldistans
Årgångslopp och Stoeliten är lopp där skrällriskerna är som lägst, och här är det både och samtidigt.

12 Blended Scotch är en grymt bra häst, klart bäst i fältet. Från bra spår hade hon varit omgångens bästa spik. Nu blir det i alla fall spännande…

Spetshästen vinner ju oftare än bästa hästen, därmed bör 7 Youana ha den bättre chansen.

5 Your Highness har läget och 1 Pleasure Kronos är oprövad mot sådant här motstånd. De fyra nämnda är också de fyra mest spelade. Skrällrisken är minimal. Klasskillnaderna är rätt stora, och det är säkra hästar i sådana här lopp. Då gör inte alla fyra bort sig samtidigt.

Sammanfattningsvis så finns i princip inga skrällrisker i V75 1-4 eller i V75-7. Där vinner AB-hästarna. Om det ska bli någon skräll finns det alltså bara två lopp att välja på. Störst bör då risken vara i V75-6 som faktiskt kan vara ett helgarderingsobjekt, speciellt då det går åt så få streck i övriga lopp. Lycka till med spelbesluten!

Källa: http://www.storavinster.se/statistikanalys-v75-8447373
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mr_stylez (+5)
Migge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td