Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-08-11, 16:07   #1
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

V5 Halmstad 11/8


Jag tycker det är extremt tråkigt när det är uttagningslopp på v64, så därför fokuserar jag på v5an i halmstad och avstår jackpotten!

Min första tanke var spik på avalon spider i sista, men är rädd att det är wiss rambo som är ledaren och kanske kan bli svårt att plocka ner honom?

I övrigt mycket svårt att hitta singelstreck, vidöppna lopp och man får nog bra betalt på denna v5an!
7 special dream är intressant i avd 3, nu nedstruken 2 spår och var bra senast vid vinsten! kanske kan nå ledningen? Eller kör Catrin där? hon har trots allt ett stall i form och hanna nalan är också nedstruken 2 spår!

KUL OMGÅNG är det!

alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-08-11, 16:11   #2
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

Lite Intervjuer:

Conny:

Inför Halmstad 11/08-2014: 4 hästar till Halmstad

Nebraska SAS (Lopp 5) är först ut för dagen, hästen är tillbaka från 2 månaders pausen och jobbade sista träningsjobbet i Fredags där allt var bra med honom. Vi tycker att han har en bra chans att komma under de första 3 men glöm inte att hästen kan behöva några lopp för att nå toppform. Platschans

Sir Mathjis (Lopp7) har hittat till en bra form om man bortser från förra starten, vi har nämligen redan glömt den och tror att han kan använda all sin styrka idag och då är även han en bra platskandidat om det blir fart på loppet. Platschans

Horsepower Diamant (Lopp 8) har inte startat sedan Februari och är mest en långlöpare. Dock fanns det inga bra lopp till honom och Markus som kör och äger hästen tyckte att det här loppet passade Horsepower bäst av alla som fanns. Ses mest som ett “komma igång lopp” för den gamle valacken.

Avalon Spider (Lopp8) är i samma lopp som Horsepower Diamant men fick den “Svarte Petter” idag vid spårlottningen. Spår 8 bakom bilen dock är det 2140m, men taktiken är inte bestämd än, de senaste loppen har Avalon visat att han fortfarande vill tävla och kan tävla. Det finns ett par bra motståndare emot oss men ändå tror vi att hästen kommer springa till en bra plats. Platschans

Peter Untersteiner

Ikväll startar vi fem hästar, kanske inga jätteheta vinstchanser men hästarna känns bra. Lopp 1, nr 7 Te Anau, fin travare som dock agerat lite ”segt”. Fördel att nr sex är struken men där finns ett par bra hästar med i loppet. Lopp 4, nr 8 Ochoa Bob, har ett smygläge idag med bakspår/innerspår över 1640 volt. Outsider. Lopp 6, nr 10 Rybo Fiona, har inte startat på ett tag och behöver säkert ett lopp i kroppen. Lopp 8, nr 6 Pure Vacation, har också varit borta ett tag och vi vill se att han fungerar fullt ut innan vi spänner bågen. Lopp 10, nr 7 Da Vinci Boko, känns fin i träningen men har lite svårt med voltstart. Det blir en försiktig avgång, felfritt först och främst. Har dock kapacitet att vinna.

Johan Untersteiner

Lopp 6, Artemis (Johan Untersteiner)
Hängde med bra i StoChampionats försök senast. Har stått över lite efter senast och formen kanske inte är på topp. Hon känns dock fin i träningen och tror hon ska göra en bra insats. Vi planerar att köra med öppet huvudlag och barfota fram.

Lopp 7, Dixie Exclusive (Johan Untersteiner)
Gjorde ett starkt slutvarv i Danmark senast. Något tuffare motstånd denna gång, men tror ändå han duger väl. Vid felfri avgång borde han kunna vara med och segerstrida. Barfota bak som senast.

Lopp 10, Tornado Exclusive (Johan Untersteiner)
Gör debut för oss. Har tränat helt okej men måste bevisa sitt kunnande i lopp. Svårbedömt för oss, vi siktar på att köra med skor denna gång.

Senast redigerad av alle den 2014-08-11 klockan 16:16.
alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-08-11, 16:23   #3
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

9 Baltazar debuterade för mig senast och var lite seg som fyra. Han var godkänd och verkar okey efteråt, säger Håkan K Persson

Snackade dom inte upp Baltazar så in i helvete inför förra starten? Har för mig att det lämnades klartecken till tusen och jag spikade på v86!

Borde rimligen vara bättre idag, och är rätt bortglömd!
alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-08-11, 18:17   #4
 
Voltstarts avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 2 413
Sharp$: 9633
Standard

Elegant Band plats på tränaren...

Red: Höll på att sluta med total katastrof! Om den kan nåt får vi se i framtiden...

Senast redigerad av Voltstart den 2014-08-11 klockan 18:22.
Voltstart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td