Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-09-02, 16:22   #1
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 867
Sharp$: 3618
Standard

Finnarna spelar med rejkback, Hattens krönika!


I lördags på Eskilstuna blev ett system inlämnat i Finland ensam vinnare på Eskilstunas V65.

Det är i sig inga konstigheter, men det som är konstigt är att Finnarna spelar med 91% av kostnaden per rad, dom får 9% rabatt.

Normalt får dom då också 91% av officiell utdelning, såvida systemet inte blir ensamt, då vinner dom 100% , enligt tidigare

uttalande från ATG så gäller detta endast V4 , V5, men i lördags ser det ut som det även gällde V65 (videmerat av ATG).

Detta innebär att Finnarna får 9% rejkback när dom spelar på att bli ensamma vinnare.

DESSUTOM är det en OERHÖRD fördel att få spela till tex V65,V64,v75, V86 med 9% lägre radkostnad, att vinsten i alla övriga fall som man inte blir ensam är 91% av officiell utdelning, det är inga problem i sig. Det viktiga i sammanhanget är att radkostnaden blir lägre och därmed kan man spela till andra och BÄTTRE villkor än övriga Svenska spelare. ( http://www.gamblersvardag.se/radpriset-spelar-roll )

JAG skulle ALLTID spela med lägre radkostnad OM jag fick chansen, för det är en så enorm fördel när andra inte har den möjligheten.

Är det verkligen tanken att SVENSKAR ska ha sämre förutsättningar än vad Finnar, USA, SydAfrika mfl spelar med?

Vad hände med Hans Skarplöth och hans RÄTTVISA ?

VAD HÄNDE MED LIKA VILLKOR?

Läs gärna Anders Strappas utmärkta krönika skriven för något år sedan : http://www.gamblersvardag.se/radpriset-spelar-roll

Vem skrev avtalen och har låtit avtalen fortgå med dessa sällsynt orättvisa fördelar för utländska spelare?

Förövrigt så läste jag på perssonbloggar.se , en av Sveriges absolut kunnigaste och v assaste pennor:

Det var ett otroligt svårbedömt fall. I efterhand, när vi sett bra bilder, så kan vi konstatera att det var ett felaktigt beslut att inte diskvalificera Occhione Jet. Det är naturligtvis tråkigt för alla inblandade, sa Petter till trav365. (Petter Johanssonsportchef på ST)

Detta är fullständigt förödande för SPELSÄKERHETEN och jag har tidigare otaliga gånger tagit upp att det är ATGs förbannade skyldighet att investera i adekvat bild och filmteknik för att funktionärer ska kunna ha bästa möjliga beslutsunderlag.

OBS: Efter att flera på twitter lagt ner massa tid på att räkna ut med hjälp av vinstlistan, så visar det sig att ca 50 000 fattas ,dvs ca 9% av 6rättspotten i onsdags. Så långt har ATG gjort som deras egna regler föreskriver, frågan är VARFÖR inte dessa pengar går vidare till nästa lördags V65? För dessa knappa 50 000 är inte omskrivna någonstans på ATGs sidor. Vi ser fram i mot att få det klargjort var jackpotpengarna går, för dom går väl inte till ATGs egna fickor, dvs öresfonden?

Återkommer i ärendet!

ATGs twitteransvarige som berättade att det INTE var någon jackpot på v65 kommande lördag, visade sig ha fel. ATG berättade sent på eftermiddagen att drygt 43 000kr gick vidare till jackpot från Sunbyholms V65 i lördags. Mycket väsen för ingenting kan någon tycka, men problematiken är att ATG alltför länge har fått leka med spelarnas pengar utan övervakning. ATG stjäl fortfarande 70 miljoner från öresfonden varje år, exakt samma typ av fond som Svenska Spel varje år delar ut till spelarna i form av extra pengar såsom jackpots och enskilda kryddade potter.

Källa: http://www.gamblersvardag.se/category/hattens-kronika
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
breaker (+20), asgaya3141 (+5), hugotheboss (+10)
Migge är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara



td