Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-10-01, 16:57   #1
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 175
Sharp$: 159
Standard

Delade V86-omgångar skrotas


Saxat från perssonbloggar.se:

Delade V86-omgångar skrotas

Min kommentar:

Delade V86-omgångar är den mest korkade idén någonsin från Hästsportens Hus.

Skarplöth begriper ingenting om spel på hästar.
Han kan ingenting om travsport.

Då kan det bli så här galet.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Klanke (+2), Trinity (+1)
Heuer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-01, 17:36   #2
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Det står:" Därför kommer ATG sannolikt att skrota sitt riskprojekt ganska snart"
"Sannolikt". är denna person någon som är med och fattar besluten hos ledningen eller är det någon som bara vädrar sina åsikter?
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-01, 17:45   #3
 
Reg.datum: maj 2014
Inlägg: 129
Sharp$: 1118
Standard

Skriver Persson nåt sådant så stämmer det alltid till fullo!
enstahill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-01, 20:30   #4
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Ibland kan det vara bra om den som leder skutan inte är så insyltad i verksamheten att han istället för chef blir en ingenjör. Men i det här fallet verkar det som att chefen i brist på duktiga ingenjörer och sakkunniga i sitt bolag fick lov att leka ingenjör själv. Det blev inte så bra.

Huvudproblemet är att ATG blivit den som bestämmer över sporten. Det är ungefär som att Svenska Spel skulle börja bestämma över idrotten. Det kommer inte att hända, utan alla spelbolag får vackert anpassa sig till att ordna spel utifrån den sport som anordnas. På sikt brukar det bli bäst så, för spelarnas garanti att det går rätt till ligger i att det är sport man spelar på.

Nu är det inte nog med det. ATG har dessutom tagit på sig rollen som TV-bolag och nyhetsbyrå för sportens räkning. Även de allra minsta sporter är mycket måna om att eventuella TV-sändningar av deras sport skall visa på dess kvalitet, finesser, svårigheterna och naturligtvis utövarna. Men travsporten handlar nästan bara om spel. Ju fler resultatskyltar med sifferredovisning man kan få upp i rutan, desto bättre. När programledarna resonerar spelvärde inför loppen istället för vilken utövare som kan göra bästa prestationen har man kommit snett. Man kan lika gärna referera lottokulornas virvlande färd vid dragningen.

De aktiva på alla nivåer har mest pinkat in sina revir och skyllt på varandra istället för att ta itu med problemen. Via krönikor i kvällstidningarna, bloggar, öppna brev, debattartiklar och svavelosande eder var gång man öppnat munnen har det under flera år pågått ett närmast burleskt krig där man inte tvekat en sekund att sticka dolken i vem som nu hamnat i skottgluggen eller ta heder och ära av sina kollegor. Ljudnivån har successivt skruvats upp, och det brev som Solvallas Hästägarförening skickade ut ligger väl i linje med allt detta.

Backa tillbaka lite. Fundera över hur travsporten kan bli billigare. Sporten måste ta tillbaka makten över hur deras tävlingar arrangeras och hur de framställs i media. Det är inte korsdrag i kuponghögen, det är en oväntad vinnare som gör en fantastisk prestation. Det är inte storfavoriten spelad till X för 10 som går till spets, det är hästen Y med fyra raka segrar som går till spets etc. Sporten skall vara i fokus. Det som retar spelarna mest är ju när sportinformationen brister. Skoinformationen, mörkningar i intervjuerna, toktempo eller att sätta sig fast invändigt. Läser man kommentarerna här på Sharps är det mycket vanligare att man är förbannad på sådant än att Sydaffe plockade hem 25 millar.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
putte64 (+100)
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td