Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-11-13, 22:10   #31
 
Reg.datum: jan 2012
Ort: Norrland
Inlägg: 589
Sharp$: 9847
Standard

jocklon: Ja du har fått 2 riktigt bra svar här ovanför, jag menade självklart inte att ATG stänger ner ombud utan bara att det inte kommer finnas kvar ombud. De som troligen kommer finns kvar längst är förbutiker till stora matvarubutiker som använder dom för mycket mer än spel men dom "renodlade" spelbutikerna kommer troligen försvinna allt mer. Krävs för hög omsättning och för många arbetstimmar för att det ska vara värt det.

Man kan för enkelhetens skull säga att provision ligger runt 5% i snitt så kan vi alla tänka hur många miljoner i månaden som krävs för att en liten butik ska kunna gå runt utan att ägaren ska behöva jobba 200+ timmar.
boozty är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-14, 14:17   #32
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

Många butiker är mycket glada om de når 100 000 i omsättning i veckan, Ganska precis där ligger nog brytpunkten för när det börjar bli lönsamt, pga av alla omkostnader för ATGs spel. Vad säger KP som i varje fall hade koll för några år sedan?
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td