Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-03-01, 16:42   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 177
Sharp$: 57101
Standard

V75 Jackpot Bergsåker


Då blev det ännu en jackpotlördag tack vare att ATG körde en extra söndags V75a på Solvalla.

Norrlands V75a i början av mars mycket lurigt vädermässigt. Kan bli allt från snö till tjällossning. Som väderkartorna ser ut just nu ska det bli relativt milt i veckan, dock inte 10 plusgrader. Sedan regn i slutet av veckan. Bergsåkers bana sågades rejält i onsdags så följ utvecklingen i veckan.

Sporten blir såklart heller inte densamma där uppe. På lördag är det som väntat genomgående dåliga V75 lopp och även ihåliga.

Klass 2: Sebastian Sund lär bli storfavorit efter dagens insats på Solvalla. Blir det barfota igen som såg ut att ge väldigt bra effekt idag. Den möter vad jag kan se nästan vara Norrlandhästar och väldigt mycket sämre hästar än den mötte idag när den enkelt vann på Solvalla. Billigare proposition dessutom. Idag vid segern hästar med max 250 tkr. På lördag är loppet låst vid 200 tkr. Är nog bara att hamra in spiken om spåret blir ok mot sådant här motstånd.

Klass 1: Ett mediokert V75 lopp tyvärr. Tror Twigs Atkin bara vinner om barfota. Bortlottad på Solvalla i onsdags mot enormt mycket bättre hästar (Only In Its Class vann på ett imponerande sätt). Möter ingenting nu vad jag kan se för att vara V75 lopp.
Blir dock lite skrik även på Västerbo Carrera efter avslutningen senast i Gävle.

Brons: Helt ok klass på detta som flera kan vinna. Diego M Boko galopperade igår i Halmstad. Ger den tidiga söndagstipset men ingen spik.

Silver: Inte ens fullt och flera skräphästar som inte vinner V75 lopp. Aristocat Boko, Quesy och On Hold sticker ut men On Hold var inte bra igår. Lät också då som att skorycket kommer först till våren. Entaktade Kung Töll har nog främst platschans men blir lite skrik på den efter en imponerande insasts i onsdags. Tror dock inte den räcker till vinst då dessa tre hästar är bättre än en i onsdags usel Fredrik Laday. Det var annars ett riktigt skräplopp.

Guld: Suck. Detta måste bara vara tidernas sämsta gulddivision. 7 hästar. Borde vara dags för Rocky Winner nu mot ett sånt här gäng. Spurtade vasst bakom Digital Ink senast till andraplatsen och någon häst av den klassen finns det inte i närheten av i detta mediokra lopp.

Diamantstoet: Ser också väldigt uselt ut. Krävdes knappt några poäng för att komma med. Dålig koll i nuläget. Lynn Palema nu med lopp i kroppen och Quick On The Draw känns i alla fall som två rätt bra hästar. Är det fler hästar som håller V75 klass här. Tveksamt.

Kallblodsloppet: Blev nog det bästa loppet vilket väl säger det mesta om klassen på denna V75a. Kan dock inte ranka loppet i nuläget. Berghs såg grymt fin ut på barfotabalans idag på Solvalla men Bergsåkers banunderlag kommer nog inte hålla samma klass. Då flera andra lopp ser oerhört ihåliga ut är känslan att även 100 kr systemen kommer gardera friskt här.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara



td