Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-05-25, 07:58   #1
SO
 
SOs avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 1 808
Sharp$: 3718
Standard

Hagmyren V4 analys


V4:1

7 Trippa Undan var ju sagolikt bra senast vid segern- Bästa loppet någonsin. Finns ingen anledning att tro på något annat än seger denna gång trots ny kusk. John Östman har dessutom enormt flyt för tillfället och lyckas med det mesta, storspik! Visserligen är hästen bäst i spets enl Ove A men 40 meter fram till Fuxsy i ett litet fält ska väl inte vålla några problem.

V4;2

Montéloppet har en bra favorit i 9 Panic Button, För mig lämpligt streck som U-häst. Litet fält och det behövas inte många garderingar. I första hand 4 Jane Zens sm gjorde ett strongt lopp på E 19/5. 1640a. Var sist iväg rundade hela fältet till ledningen ett varv senare i spåren och var knapps slagen som trea på 14.4. Ny ryttare nu, Evelina Månsson, som vann 9 lopp ifjol. Står rätt inne på pengarna.
Har man råd kan 5 Belmont Ås, 6 Utano Marancourt and 7 Out vara värdefulla garderingar. Spik eller matematiskt 4 och 9 kanske bäst?

V4:3

Nu blir det knepigare. Här måste det skrälla lite om det över huvud taget ska bli pengar. Favorit blir kanske 5 Global Revolver med Erik Adielsson. Men det finns verkligen motstånd. 7 Funny Tornado har man väntat ett tag på nu. Minns loppet på B 4 mars då hästen var tvåa efter Janne Sisu men före Prince Cobol som var skrik på V75 i Gävle senast. 6 Che Boko vann med nos på 15.3 i sista starten, men det var i och för sig ett P21 lopp. Inte ofarlig denna gång. 1 BBS Pelleshan verkar inte ha hittat formen från i fjol. Gillar mest kort lopp men har kalasläge denna gång. Var väl godkänd som tvåa på Lindesberg senast. En riktig fidus är Håkan Skoglund och 2 Tellmeabout Larrry. Står dessutom bäst inne på pengarna i loppet och har kalasläge- Riktigt bra som 3;a på B 7 maj från DÖDENS dessutom. Omöjlige Leif vann loppet Dags för årets första seger nu? Supermärren 13 Miss Eliza från tillägg får inte glömmas bort. Nu gjort bort årsdebuten som 5;a i stenhårt gäng (diamantstoet) där Fashion Diva vann . Vinner närsomhelst.

V4:4

Om avd 3 var besvärlig så är din sista avdelningen etter värre. Förordar helgardering nästan. Om man är ute efter pengar. Favorit just nu är 1 Västerbo Grobois men det kan snabbt ändras. Snabbstart till ledningen senast och fick hård press man höll fint till 2;a platsen på 16.8 och torde vara förbättrad till detta lopp. Fick stryk en av riktigt bra häst Beppen Palema. Pekka Korpi har en bra häst i 5 Myriam Kemp. Gick 14.5 senast. Borde egentligen vara favorit, kanske blir det också. Kanonbra på Solvalla men det var med Björn Goop. Rolig fidus är Stefan Edin som åker ned med 3 Red. Vann på ett snyggt sätt senast på 16.1 och kanske är ytterligare förbättrad denna gång eftersom han reser ända ner till Hagmyren till detta 4-åringslopp. Givet toppnamn är 7 One Break Broline från Reijos stall med Uffe i sulkyn. Vunnit två lopp på Valla som favorit. Kanske vinnaren när allt kommer omkring
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
putte64 (+10), joacim772 (+10), hammering (+4), Langdon (+10)
SO är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td