Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-01-25, 15:35   #1
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 57
Sharp$: 1083
Standard

Konkurrensskäl


Konkurrensskäl

Viroid har idag på sin blogg skrivit en utmärkt och angelägen krönika om transparens. LÄS!

http://travsiffror.se/transparens/

Tänk om nu de aktiva delvis skulle agera så som Viroid tar upp som ett avskräckande exempel. Hänvisa till konkurrensskäl och inte lämna ut några upplysningar förutom vad reglementet föreskriver - det vill säga skoinformationen strax före utsatt tidpunkt eller "dribbla" med den som Robert Bergh. Det är dessutom i regel en nackdel att ge konkurrenterna frivilliga och sanna upplysningar om den egna hästen samt den tänkta utrustningen och taktiken.

Detta skulle garanterat få tipsbolagen, spelare och journalister att reagera. Då kanske även monopolföretaget ATG´s ansvariga skulle begripa nödvändigheten av transparens och inte hänvisa till en konkurrens som är obefintlig.

Ett sådan tillfällig aktion från de aktivas sida tills ATG "tvingas" bli transparent skulle, menar jag, kunna reparera ATG´s badwill och bli lönsam för travsporten över tid då ATG - oavsett ledningens egna höga tankar om verksamheten - faktiskt inte är världsklass i precis allting.


Almen

Senast redigerad av almen den 2016-01-25 klockan 17:22.
almen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td