Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-04-05, 10:00   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 168
Sharp$: 57058
Standard

V86 Solvalla/Jägersro 6 april


Det blir nog många med tillgång till tvs betalkanaler som prioriterar fotbollen denna kväll. Kl 18.30 Göteborgsderby i allsvenskan samt Jönköping - Malmö FF följt av champions leauge fotboll kl 20.45 bl a mellan Zlatans Paris SG mot Manchester City.

Det är en ganska tunn omgång. Två ordinarie V86 lopp har lagts som ramlopp. Det handlar om Rikititavis treårslopp på Solvalla som fick 7 anmälda. På Jägersro däremot har treårsloppet med lika många anmälda, varav en av de betrodda med en start i livet och en annan som gör årsdebut platsat på V86. Jägersros vårpokal för högsta klassen som också bara fick 7 anmälda har däremot lyfts bort från V86 trots flera intressanta hästar och ersatts av ett mycket lågklassigt 15 hästarslopp med 30 tkr i förstapris (4 hästar årsdebuterar dessutom i det loppet). Det är inte lätt att få till det nu när det är så väldigt tunt anmält till i princip alla tävlingsdagar i Sydsverige men ofta även i hela landet. Umåker kör t ex V64 på fredag och även där väldigt dåligt anmält till flera lopp och de loppen som blev fulla är det pga att dom fyllts på med hästar som inte ens skulle duga i breddlopp.

Dock måste man säga att det inte känns optimalt att köra hela 11 lopp på Solvalla och Jägersro innan V86 med 30-100 tkr i förstapris som nästan ingen bryr sig om. Det är en baksida av expresstravet som få uppmärksammat. Dessa 11 lopp hade i de flesta fall förtjänat mer rampljus.

Kort om det intressantaste i den tidiga infon:

V86-1

Inga aviserade utrustningsändringar i detta lågklassiga treårslopp. Udessa Degli Dei såg väldigt fin ut i sin första start och blir nog favorit på det. Men att bygga stora streckspel på hästar som startat en gång är verkligen inte optimalt.

V86-2

Här ser Nimbus C.D ut att bli megafavorit. Gå inte in på travsport.se och kolla stallets segerstatistik om ni ska spika. Stall Pasi Aikio har trots många betrodda hästar vunnit ett lopp på 29 starter i år. Att då spika den som jättefavorit i årsdebuten känns väl också sådär.

Intressant om stall Bergh skulle välja att rycka skorna på Opitergium nu. Den har gått med skor i båda starterna för honom men är en häst som tidigare varit klart bäst barfota. Som vanligt talar dom inte klarspråk i intervjuerna. Säger typ att det nog blir samma balans som sist men det kan man nog tolka som att man inte vet.

Quid Pro Quo ska också gå med skor fortsatt och även med vanlig vagn nu istället för jänkarvagn pga voltstart enligt tränaren. Detta lopp är dessutom en genomkörare inför ett större lopp i Finland i nästa start.

Med 40 tkr i förstapris för dessa hästar har man svårt att tro att det maxas för vinst i jobben. Tyvärr är det ju inte alls hästar av samma kaliber som dessa i övrigt i detta mycket tunna lopp.

V86-3

Detta lopp blev fullt men det känns ändå inte spelmässigt jätteintressant spelmässigt.

Joakim Lövgrens megastjärna US Dollars blir stor favorit. Imponerat i årets två starter och väldigt intressant nu att denna Love You avkomma ska tävla barfota runt om för första gången i år.

Första motbud är Stickittothem. Väldigt fint intryck senast. Dessutom snabb ut.

Utrustningsmässigt förutom på favoriten aviserar Peter Untersteiner barfota runt om ffg i år på Morgana Bi och K Ecce aviserar barfota fram ffg i år på Twin Peaks.

V86-4

Väldigt tunt igen med bara 6 hästar.

Man ryckte framskorna ffg senast på Zahara Goj och det gav fin effekt som tränaren trodde innan. Vann mycket lätt. Nu ska man dessutom rycka bakskorna och det blir således barfota runt om för första gången. Berättigad storfavorit på det.

Undine årsdebuterar. Det går därför inte att värdera den men man har svårt att tro att stall Lundström/Melander vässar en fin treåring redan till årsdebuten i ett mindre viktigt lopp.

Intressant utrustningsmässigt förutom på favoriten är att det aviseras barfotakörning för första gången på Love You avkomman Cause I Love You. Alltid intressant.

V86-5

Detta mycket lågklassiga ramlopp med 30 tkr i förstapris ser mycket vanskligare ut. Med tanke på att så många lopp i övrigt är mycket mer lättlösta på förhand lär även småspelarna ha råd att strecka på här så värdet spelmässigt ligger då såklart att inte göra det samma.

Mest intressant på förhand känns den knappa favoriten Isor Håleryd som gör första starten för Peter Untersteiner. Gjorde det väldigt bra i fjor i sina tre starter i Norrlandsregi. Det är väl dock inte troligt att det maxas något balansmässigt i årsdebuten och i ett sånt här lopp. Han aviserar det i alla fall inte i den enda intervjun jag läst (ronden).

I övrigt undrar man hur Jocke Lövgren ska få iväg Viking Holmsminde från fjärdespåret i volten. Det är en stor häst som ofta galopperar.

Inga aviserade utrustningsändringar i loppet hittills av det jag läst.


V86-6

Här startar kvällens mest intressanta häst (tillsammans med Uncle Lasse i avd 8). Princess Face har ju större meriter än alla andra tillsammans här. Var mycket bra som tvåa i såväl svenskt travoaks som i breeders Crown finalen innan den gick till vintervila. Moralisk vinnare i båda dom storloppen. Kvalade nyligen på ett bra sätt. Skor runt om dock i årsdebuten. Den fick barfota bak i oaks och barfota runt om i BC finalen.

Nu är det ju inte bara Kolgjinis megastjärna som årsdebuterar i detta lopp. Hela 5 av 7 hästar i loppet gör årets första start så kanske det var detta loppet som borde flyttats ut från V86 ?

Då man har svårt att tro att Kolgjinistallet reser ända till Stockholm med hästen för ett preparélopp känns det minst sagt svårt att tro att Princess Face inte bara vinner detta lopp. Det skulle vara om hon är för pigg i första starten och galopperar som hon skulle kunna förlora och spelmässigt är det ju lockande att spekulera i det med tanke på att hon på tisdagen har 75 procent av insatserna i loppet.


V86-7

Trevligt lopp detta.

Officer CD var grym senast. Samma prestation nu och spets och det är troligen slut. Stall Bergh har inte i nuläget aviserat några skoryck eller annat på den.

Claes Svenssons King Sir Kir ska gå med skor i årsdebuten som den gjorde under hösten och det blir "bara" öppet huvudlag i första starten. Om man får gissa blir det sedan V75 start.

Kommer Officer CD till spets är det som sagt troligen slut, men Robert Berghs bästa polare Lutfi Kolgjini har ju en mycket snabb häst innanför. De har ju spetsat förr från innerspåret och det kanske blir kvällens häftigaste spetsduell i detta lopp ? Owen Face är ju inget blåbär precis utan på förhand en av de mest troliga vinnarna i loppet bakom Berghs.

Inga utrustningsändringar av värde aviserade i loppet i nuläget.

V86-8

Tillsammans med Princess Face aspirerar Uncle Lasse på att vara kvällens mest intressanta årsdebutant.

Den är precis som alla Melanders årsdebutanter omöjlig att värdera spelmässigt. Baserat på hur Nuncio presterade förra onsdagen och hur Volstead presterade igår på Mantorp ska den göra en väldigt bra insats direkt (Melander har i flera intervjuer sagt att de tre hästarna jobbats på samma sätt inför årsdebuterna) men det är ju mest en spekulation. Uncle Lasse spetsade i världens största treårslopp (Hambletonian) så om Tarzan är intresserad av laddning i morgon måste det vara väldigt bra spetschans.

Främsta motbudet är väl Redéns fina In Vain Sund. Många plus på den i morgon. Erik Adielsson i vagnen istället för tränaren själv att jätteplus. Ett lopp i kroppen ett klart plus. Skor i årsdebuten. Nu troligen barfota runt om vilket är ett stort plus i så fall.


Sammanfattningsvis väldigt tunna lopp i morgon men flera mycket intressanta hästar som årsdebuterar. Med tanke på de tunna och ojämna loppen är det svårt att tro just nu att det blir bra utdelning. Men V86 är V86.


Lycka till nu med V86an......................
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
DonDraper (+1), perhamos (+5), mijo14 (+5), boozty (+5), znipstern (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-05, 10:55   #2
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Att upprepat hävda att Princess Face och Uncle Lasse är de två som aspirerar på att vara kvällens mest intressanta årsdebutant, med Nimbus C.D. till start, känns inte alls rätt.
Travronden frontar med Nimbus C.D. iallafall och som den såg ut i slutfasen av förra säsongen, så blir det inte mycket intressantare än så.

Jag tror att de fotbollsintresserade kan tänkas prioritera fotboll före travet, möjligen.
Det är toppintressanta individer ute och en travintresserad vet var fokus bör ligga.

Jocke Lövgrens trio Gladys Boko, U.S. Dollars och Viking Holmsminde ska bli skoj att se. 3 hästar som ännu inte visat prov på att ha nått taket i sina klasser.

Topptrav som sagt, med eller utan bollar i luften.

Hoppas det nappar i omgången, när jag metar efter feta laxar.
Kanske nån fiskeintresserad som vanligtvis har fokus främst på sin favorithobby, som vill lägga in en protest?

Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-05, 11:02   #3
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 168
Sharp$: 57058
Standard

Jag har inte koll på tittarsiffrorna. Men TV3 direktsänder ju champions leauge på onsdagarna. Det är ju en kanal de flesta har tillgång till och det är självklart så att väldigt många fler ser en kvartsfinal i CL än travet som dessutom i morgon återigen flyttas bort från tv12 till 4 sport pga ishockey. Väldigt många sportintresserade som gillar både trav och annan sport, inte minst fotboll, och krockarna på onsdagarna mellan champions leauge fotboll och V86 xpress är verkligen inget bra för travet. Dessutom blir det ju ännu värre när det visas semifinal i hockey i den tv kanal som travet på onsdagarna normalt visas i men där travet istället går i en kanal som väldigt många färre kan se.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hugotheboss (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-05, 11:20   #4
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Fotboll är ointressant! Självklart ligger mitt intresse på travet och alla fina hästar som kommer ut nu på våren. Ska bli intressant att se Tarzans amerikan och unghästarna som gör årsdebut.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-05, 19:24   #5
 
hugothebosss avatar
 
Reg.datum: maj 2014
Ort: Malmö
Inlägg: 1 283
Sharp$: 667
Standard

Ska bli kul att se Princess Face och Uncle Lasse. Quid pro quo ska toppas till Finland och Nimbus CD brukar behöva fler lopp. Dessutom ser det ut som vädergudarna inte är snälla mot Stockholm i morgon. Kan bli smetigt på valla.
__________________
Även en blind höna...går in i väggen!
hugotheboss är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 01:15   #6
 
Reg.datum: jun 2013
Ort: Malmö
Inlägg: 1 498
Sharp$: 1794
Standard

Ibland kan det se enkelt ut , men små fält bör garderas! Annars bör man spela flerkuponger. Sprid riskerna därmed om så önskas.....trav är trav. När man snackar om en favorit-omgång bör man dra öronen åt sig. Lira för skräll då !!

Senast redigerad av spalato den 2016-04-06 klockan 01:17.
spalato är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 07:40   #7
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 690
Sharp$: 1014
Standard

Hinner inte hem i tid ikväll för att göra ett "riktigt" system så jag kör in en liten, liten fleris nu på morgonen innan jag sticker till jobbet.
Försöker fälla Princess Face i 6:e och går emot de mest betrodda i sista avdelningen och jobbar in Jakobsson istället.
Många fina hästar men också många årsdebuter så vi får se om utdelningen blir fågel eller fisk, krävs ju i alla fall inte särskilt mycket för att utdelningen ska skena iväg på V86.

Lycka till allihop !


V86
Inlämnat: 2016-04-06, 08:15
Solvalla, Jägersro
Onsdag 2016-04-06
Start: 20:30
Kostnad: 60,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Udessa Degli Dei
2: 5 Quid Pro Quo
3: 5 U.S.Dollars
4: 3 Zahara Goj
5: 6 Sahara One
6: 3, 6, 7
7: 1, 3, 5, 6
8: 4 Calno de Pebrisy

1x1x1x1x1x3x4x1 = 12 rader.
12 x 20 x 0,25 kr = 60,00 kr.
Totalt: 60,00 kr.
Rättningskod: BZC FDC PXG

Senast redigerad av Bluesmith66 den 2016-04-06 klockan 07:44.
Bluesmith66 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 08:23   #8
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 559
Sharp$: 676
Standard

Officer CD måste vara den bästa spiken ikväll. Missar aldrig ledningen, Takter kör, i alla fall inget minus. Var ruggig senast och vinner enkelt ikväll.

Efter infon ang. In Vain Sund så kommer den med på min lapp.

Princess Face är nog tyvärr för bra för att fälla ikväll och även om det är årsdebut så möter den i stora drag bara hästar som också årsdebuterar. Vi har sett ludde plocka ut dom efter vila och dom har varit väldigt fina. Bank.
sjukstuga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 08:52   #9
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 168
Sharp$: 57058
Standard

Läste i morse att man planerar barfota runt om för första gången och jänkarvagn för första gången på nr 7 High Beam Hanover i V86-1. Mycket intressant.

Intervjun i aftonbladet:

"7 High Beam Hanover (Johan Untersteiner) har kunnande men har varit med i omöjliga lopp. Hon börjar komma i form och jag funderar på att ta av henne skorna. Det kommer hjälpa till. På amerikavagenen också. Så får vi se vad som händer. Hon känns vass för dagen, säger Jerry Riordan."
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 09:52   #10
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Mulet men uppehåll i Stockholm. Det ska komma en skvätt mitt på dagen, men sedan återgå till att bli uppehåll igen. Banan borde bli bra.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hugotheboss (+2)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 10:14   #11
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Intressant att läsa Stig H:s åsikt om frågan med sju startande hästar, och han har såklart en stor poäng i det han skriver:

"Att det bara är sex, sju hästar i fyra av V86-loppen i morgon tycker jag inte behöver betyda att det är ont om hästar. Det kan vara så att många drar sig för att möta de ”värsta” i första starten för säsongen och därför hellre avstår just de loppen. Jag tror absolut att det kommer att finnas hästar för loppen, men om tre världsstjärnor möts i ett lopp med 40 000 kronor i förstapris är det så klart inte så roligt att gå ut där. Som i morgon när Quid Pro Quo möter Nimbus C.D. och Opitergium."
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 13:22   #12
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 1 492
Sharp$: 15633
Standard

Zahara Goj, den stora favvon i v86-4 är brunstig, vilket hon aldrig har varit i en start innan.

saxat från korsdraget.com på twitter
elwiz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 13:43   #13
 
capones avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Ort: Värmland
Inlägg: 2 391
Sharp$: 13248
Standard

Draget ikväll CALNO DE PEBRISY blir mitt drag
Spik Officer CD
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
capone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 14:35   #14
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Luleå lirar semifinal ikväll så tveksamt om det blir något trav för egen del. Officer CD med Johnny känns som ett spikbud.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-06, 15:02   #15
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Johan skall rycka skorna på nr 7 High beam hanover ikväll samtidigt som en jänkarbike åker på ff gg i karriären. 14%. Har stått svårt till på slutet, spurtar ofta riktigt starkt. avd1.

i avd2. Litet fält men spännande toppar 5 Quid Pro Quo är en elithäst som spurtar ner allt till slut? 6 Sir Ratzeputz vann V75-lopp under fjolåret och är en bra häst för klassen 5%.1 Danne Edel gillar distansen. Nimbus blir överspelad, Stefan Hultman tränar inte längre (är på rehabilitering)


avd3.
Dollar blir tuff i spets, två senaste från spets. Caddie Juni 7% bortglömd, passa även Nr 11 som testas med takter ikväll.. Tvilling: 3-5-11

avd4. Spela på form eller klass?? Zahara Goj till spets och får bestämma. i Rygg sitter nr 1 som får loppet. 3% tvilling till 30 ggr?

avd5. Klurigt lopp.. Aisha till 10%. Jisses! Här skall man ta vad man har råd med..

avd6. Favoriten kan vinna men alla lopp skall köras. Amity till 7%...

avd7. Owen Face är ruskigt kapabel, inte frisk senast, glöm! Officer är inte helt pålitlig. Runt om för Ludde? 14% 2a kanske Thingill blir om Peter hittar ryggen.. 30-50 ggr?

avd8. Cupido sisu helt glömd! får fin resa och kan städa av dem till slut. 2%...

www.miljondragen.bloggo.nu

Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td