Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-10-03, 09:49   #1
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Thumbs down

ATG


Frågade Fredde på Dagens spel vad som hade hänt med deras kolumner eftersom det enbart står statistik numera sedan 2-3 veckor

Så här svarade han:


Det hela är tyvärr ganska enkelt. ATG gör besparingar, så även hos oss. De har exempelvis slutat beställa V5-tidningar till svenska banor på kvällstid och är inte längre villiga att betala vad det kostar att ha en anställd som sitter och skriver dessa kortkommentarer till varje häst. Det har givetvis fått konsekvenser hos oss med och när det gäller kortkommentarerna fanns två alternativ. 1) Att ta bort texten helt eller 2) Fylla ut utrymmet med automatgenererad statistik.

Du har helt rätt i att kortkommentarerna är lika informativa som tidigare. Men det kostar att ha anställda som sitter och skriveri informationen och när det inte finns en betalningsvilja för den tjänsten var vi tvungna att ändra den.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-10-03, 18:17   #2
 
Reg.datum: jan 2012
Ort: Norrland
Inlägg: 589
Sharp$: 9847
Standard

Ja då hade jag fel, det var alltså ATG som låg bakom ändringen ändå. Tack för info så jag vet vilken instans man ska bli irriterad över =)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Klanke (+1)
boozty är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td