Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-01-20, 04:50   #1
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 222
Sharp$: 1510
Standard

Skoinfo


Vilket kanonbra förslag från ST om att skoinfo måste vara spikar och klart i god tid innan loppet går!

I spåren av Sydafrika, Paribet, Belgien, ..., måste även tränarna kunna anpassa sig. Spelet är för viktigt för travsportens överlevnad för att de aktiva själva ska bestämma utan hänsyn till spelets grundförutsättning: information.

Alternativet är möjligen att tillåta t.ex 5% sena ändringar under en tidsperiod och däröver stenhårda straff (väder och banförhållanden ändras normalt inte precis efter spelstopp). Men det är ett mer grumligt system så lika bra göra som alla länder som förstått hur spelsyndikat jobbar med stötar: ha målet att göra all avgörande info öppen och var inte naiv att tro att fattiga tränare inte behöver mat på bordet.
Solo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-01-20, 10:37   #2
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Amatörland vaknar så sakta!

Nu viktigt tvångsstryka ekipage med undermålig utrustning som låter hela Sverige vänta på materialfel! 2 min STENHÅRT och 2.01 stryk!! I Frankrike åtgärdas ett materialfel ute på banan DIREKT!

Skyldig till Autoomstart = KRAFTIGA böter!!

Man måste vara kraftigt svagbegåvad för att förstöra en autostart! Fel spår borde vara spöstraff på! Om man är professionell och fokuserad ska det inte hända!! Har en 100-meterslöpare i eliten någonsin lagt sig i fel startblock? Händer bara i Amatörland!

Två enormt viktiga åtgärder! Bredd är bra men vi spelare bekostar skiten och vi pissas på!!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mackpeter (+10)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td