Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-02-24, 20:46   #1
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 398
Sharp$: 14204
Standard

Guiden Express V75


Bästa spiken
5 On Track Piraten (V75-3) radar upp segrarna och såg finfin ut vid finalvinsten på Solvalla senast. Allt fortsatt väl enligt tränaren och här ser det ut som bra chans på ytterligare en seger, åttonde raka i så fall. Läget är bra, motståndet passande och vi tror på ”spets och slut”.

Låset
Det är bra kvalitet på Klass II, V75-6, men vi tycker att två hästar ändå sticker ut en del. 6 Rigel Face har visat mest och blir svår att stå emot om han sköter sig och travar felfritt. Han är snabb ut bakom bilen och laddas troligen. Ett givet segerbud. 5 Uppohoppa har kommit igång bra i år och såg verkligt fin ut vid spetsvinsten senast. Öppnar han lika fint som senast är det bra spetschans och det troliga är att Örjan Kihlström kör i ledningen. Möjligen skulle han kunna tänkas släppa om Rigel Face kommer väldigt tidigt och sätter upp farten. ”Ludde” Kolgjini brukar ju alltid dra undan och ge den som släppt honom till ledningen chansen. Två streck känns rätt så starkt.

Streckvärda
1 Fly the World (V75-1) har skaffat sig lite hårdhet genom att starta i Gulddivisionen över vintern och hon såg riktigt fin ut som fastlåst femma i V75-finalen på Solvalla senast. Spelad till 8% på insatsfördelningen.
5 New Flame (V75-2) visade rätt fin kapacitet i årgångslopp i fjol och verkar ha övervintrat väl. Hon vann på mersmakande sätt i lite enklare sällskap i årsdebuten och gick lätt undan över upploppet. Bör ha gått fram med loppet och är intressant till 7%.
9 Robic Lane (V75-4) visar stigande formkurva och har en vass speed när han får spara på krafterna och attackera i slutet av loppen. Kan överraska till 6%.

Utgångshästar
5 Queer Fish (V75-5) blev för het över lång distans senast men är nu ute på en mera passande sträcka. Han står perfekt inne på pengarna och kan öppna rätt bra så ett offensivt upplägg är att vänta. Skulle Kaj Widell kunna köra sig till ledningen utan att det kostar allt för mycket är det bra chans att det räcker hela vägen men det finns viss chans även om det skulle bli dödens. I nuläget är Queer Fish streckad på 22% på insatsfördelningen vilket i alla fall inte är i överkant.
9 Alamo Boko (V75-7 och bilden ovan) är en liten chansning som utgångshäst men det är en klart bra häst i grunden och så fin som han såg ut senast blir han intressant att se. Loppet har fört fram honom i form och i ett öppet silverförsök bör han räcka långt. Han är rätt så tuff och klarar att göra en del grovjobb. Spelad på 10% i nuläget.

Mika har en dröm
Vi hade ingen intervju på finska gästen Vind Farming i V75-5 men fick under torsdagen kontakt med Mika Forss som kört hästen de fem senaste gångerna.
I de senaste två starterna har du kört snällt med hästen men han har tidigare visat att han kan öppna snabbt, hur funderar du här?
- Vi har kört snällt med honom två senaste och valt att inte ladda för att vi siktade på att åka till Eskilstuna. Han har ett ganska bra läge nu och kan öppna snabbt men jag vet inte hur snabba de andra är. Kort distans är en fördel för honom och över den tål han att gå hela vägen.
Hur ser du på chansen när du åker över och kör en häst i Sverige?
- Formen är mycket fin och efter en del strul tidigare i karriären har han tävlat mycket bra de senaste ett och ett halvt åren. Han är allra bäst när det är minusgrader och hård bana, det är en fördel för honom. Jag ser det som en bra platschans men jag vet inte om han är bra nog för att vinna. Jag väljer att åka över och köra honom eftersom jag har en dröm att få köra i V75 i Sverige på lördagar.
Vet du hur det blir med utrustningen?
- Han går med jänkarvagn och rycktussar men huvudlag bestäms efter värmningen och det är tränaren själv som värmer och avgör det, säger Mika Forss.

"En riktig, riktig häst"
Ulf Stenströmer har en påläggskalv i 6 Man at Work i V75-4. Hur bra är han, om man nu kan fråga så?
- Jag tror att det är en riktig, riktig häst som kan bli en topphäst. Han hade lite brokig treårssäsong och fick opereras i ett knä mitt i säsongen men det har alltid känts som att det lite extra i honom och det han visade senast var ju väldigt positivt. Efteråt bannade Magnus (Jakobsson) sig själv för att han inte valde att köra i dödens och det säger ju en del.
Hur kommer han iväg från springspåret tror du, har ni testat att ladda med honom?
- Vi har inte testat från start med honom, det har inte varit läge för det, men jag tror att han kan öppna rätt bra. Han är kvick i fötterna och är han med på noterna i starten tror jag att han öppnar bra.
Hur har de sista förberedelserna varit och ändrar du något?
- Det blir inga ändringar och jag har kört lätta intervaller med honom i sanden, det kändes som det skulle, säger Ulf Stenströmer.
"Nu är det klart för Sverige"

Flemming Jensen har två till start på lördag och det är ju sällan han startar inom svenska V75 om han inte är nöjd med hästarna. ”Isemannen” var ute och sladdade banan i fredags morse, allt för att hinna med resan till Eskilstuna. Vi fick istället en pratstund med hans fru Tina Jensen som jobbar med Flemming och har bra koll. 1 Obi Wan (V75-3) har hittat en fantastisk form som elvaåring, eller vad säger du?
- Ja, han har varit otroligt fin och man tror ju inte att det ska bli ytterligare utveckling som elvaåring men han har nog aldrig gått bättre än han gjort nu. Många av våra hästar har gått bra långt upp i åren och jag tror att det beror på att ridträning sliter mindre på dem.
Hur har det varit i veckans träning?
- Flemming var inte helt nöjd med honom i sista jobbet, han var inte hundra procent. När man känner en häst väl så märks det direkt och han tyckte inte att det var som han förväntat sig. Vi har tagit blodprov och inväntar svar under dagen (fredag), men Obi Wan kan vara upp och ner så det behöver inte betyda något.
Okej, om allt är som det ska nu, en fråga vi tänkt ställa till Flemming var om taktiken. Han var inne på att köra i spets i vår intervju i tidningen, kan du kommentera det på något sätt?
- Jag tror inte att Flemming har lagt upp någon taktik nu, så här i förväg, och han kan ju få ett fint lopp i rygg på ledaren därifrån. Vi ändrar inget i balans eller utrustning.

Lite senare på förmiddagen ringde Tina Jensen upp till redaktionen och berättade att allt var fint med de prover man tagit på Obi Wan, så allt är som det ska och han startar i morgon.

9 Alamo Boko (V75-7) har ett lopp i kroppen efter lång bortavaro. Han såg väldigt fin ut då, vad har ni för tankar om honom?
- Han har haft en lång paus för skada men var riktigt fin senast och nu tror vi att han är fit for fight. Vi var nöjda med honom i träningen inför senast och han har tagit det loppet på bra sätt. Han har tränat fin i veckan.
Det är ju en fin häst med hög kapacitet, men att ni väljer att ta ut honom i V75 redan nu, med ett lopp i kroppen, hur ser du på det?
- Det är en kanonhäst i grunden och Flemming startar i Sverige för att han tror på honom. Han sa efter loppet senast att ”nu är det klart för Sverige”! Det blir inga ändringar i balans eller utrustning, säger Tina Jensen.
Spetsstrider

V75-1. 5 Jumble Ås och 3 Raffinos är snabbast men kanske tar Örjan Kihlström ett initiativ för att köra sig till ledningen med 6 Indoor Voices. I så fall har han skaffat sig klar fördel gentemot 9 Jetset. Vidare ligger ett offensivt upplägg med 2 Pasithea Face nära till hands.
V75-2. 4 Sahara Sun är nog snabbast och vi ser henne som spetsfavorit. 7 Amphibian Madness kan öppna snabbt men kommer normalt inte förbi. 1 Simb Senta kan öppna rätt snabbt men Dalborg går ut med att han vill ha lopp på rulle.
V75-3. 1 Obi Wan kan öppna rätt så snabbt och Flemming Jensen har gått ut med att han gärna kör i ledningen. Frågan är om han svarar när 5 On Track Piraten kommer? Vi tror inte det och Piraten är vår spetsfavorit en bit in i loppet.
V75-4. 3 The Swede är kvick i benen och vår spetsfavorit. Utifrån testar 6 Man at Work.
V75-5. 3 Cash a Cheque Em kan öppna snabbt om han laddas och har en vettig spetschans. Utvändige 4 Vind Farming är snabb och laddas troligen för spets. 5 Queer Fish kan öppna rätt bra men är ingen blixt utan körs ofta till position. 6 Kattens Chamsin är riktigt snabb om han trycks av men körs knappast i spets om han nu skulle nå till täten. Även 7 Gigant Proud är snabb om han skulle laddas. Cash a Cheque Em i spets?
V75-6. 5 Uppohoppa öppnade snabbt senast och har en bra spetschans om han kliver iväg lika fint igen. 6 Rigel face är snabb efter bilen men har även hoppat bort sig någon gång. 7 Nontoxic öppnade riktigt snabbt från sjunde bakom bilen i lägre klass i november och öppnade även snabbt senast. Uppohoppa vår spetsfavorit.
V75-7. 2 Mellby Collector spetsar om han körs för front men han brukar kunna bli het och tas troligen lugnt från start. 1 Nakoda Goj spetsade i en öppning efter 10,5/500 från innerspår för lite drygt ett år sedan. 7 Jeepster är snabb och får ses som spetsfavorit trots spår en bit ut.
Tänk på att…

…1 Fly the World (V75-1) har härdats i stenhård konkurrens i Gulddivisionen över vintern. Såg läcker ut som fastlåst senast.
…4 Catch the Cash (V75-1) körs av Erik Adielsson för första gången. Vann V75-lopp i Bollnäs den här tiden förra året.
…9 Jetset (V75-1) går med jänkarvagn nu gentemot vanlig vagn senast. Vann V75-lopp på Solvalla den här tiden förrra året.
…1 Simb Centa (V75-2) agerade med mera tryck med stängt huvudlag senast, gick med norskt gången före det.
…Trion 6 Melody Marke, 14 Qatrine Gel och 15 Bear Glide får stifta bekantskap med följande toppkuskar för första gången: Johnny Takter, Örjan Kihlström respektive Erik Adielsson.
…7 Amphibian Madness (V75-2) nu går med halvstängt norskt huvudlag istället för vanligt halvstängt.
…11 Ilona Håleryd (V75-2) har fått en rejäl träningsperiod inför det här och ”PU” låter uppåt.
…4 Narold Vox (V75-3) verkligen har lyft sig ett snäpp och nu gynnas han av att det är lång distans.
…2 Alorac Mathbell (V75-4) har bra resultat på ”Eskils”, en vinst och två andraplatser på tre starter.
…11 Zig Zag (V75-4) troligen går med ryckhuva för första gången, dessutom ny kusk i Peter Untersteiner som kör för första gången.
…12 Tournado Dream (V75-4) köras av Örjan Kihlström för första gången.
…1 Blue Star Champion (V75-5) vann två lopp den här tiden förra året, varav ett V75-lopp på Bergsåker.
…5 Queer Fish (V75-5) eventuellt går med ett helstängt huvudlag med hål i istället för ett vanligt helstängt, detta för att han inte ska bli så het som senast.
…1 Dalhem Express (V75-6) har tre segrar på fem starter i ny regi hos Lars-Åke Söderholm, i de två andra starterna har han galopperat.
…2 Overseas (V75-6) eventuellt går med halvstängt huvudlag för att bli lite rappare, gick med can’t see back på höger sida och murphy med hål i på höger sida senast.
…6 Rigel Face (V75-6) är segerlös utanför Jägersro. Sex starter på andra banor har givit en andraplats som bäst.
…8 The Lucky One (V75-6) får ett intressant kuskbyte när Erik Adielsson svingar sig upp i sulkyn för första gången.
…7 Jeepster (V75-7) går med jänkarvagn nu när det är autostart.
Köp andelar i Guidens V75-system

Om du kopierar eller följer länken nedan så har du möjligheten att vara med på en tiondel, eller mer, i ett system som har Guiden Express grundtankar som utgångspunkt.

https://tillsammans.atg.se/lagsida/2...delsspel=23080
Kupong 1

V75-1: 1,2,6,9 (3-5)
V75-2: 1,3,4,5,7,11,14 (2-13)
V75-3: 5 On Track Piraten (1-4)
V75-4: 2,3,6,9,12 (10-8)
V75-5: 5 Queer Fish (3-4)
V75-6: 5,6 (4-11)
V75-7: 2,3,5,7,9,12 (8-11)

1.680 rader/840 kr
Kupong 2

V75-1: 1,2,6,9 (3-5)
V75-2: 1,3,4,5,7,11,14 (2-13)
V75-3: 5 On Track Piraten (4-8)
V75-4: 2,3,6,9,12 (10-8)
V75-5: 1,3,4,9,10,11,12 (7-8)
V75-6: 5,6 (4-11)
V75-7: 9 Alamo Boko (5-2)

1.960 rader/980 kr, totalt 1.820 kr
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+3)
flaque är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td