Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-04-29, 20:15   #1
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 398
Sharp$: 14204
Standard

Guiden GS75 Vaggeryd


Spikarna

5 J.H.Mannerheim (GS75-2) kunde inte stå emot Winner's Wine på V75 näst senast men svarade ändå för en bra insats. Senast gav han sig motvilligt i lördagsloppet utanför V75-kupongen på Romme. Han möter nu enklare motstånd och normalt blir han svårslagen.
5 Dragster (GS75-7) missgynnades av bakspår senast och galopperade utan chans i sista sväng. Han hade varit mycket fin i två imponerande spetssegrar innan och nu är det rätta förutsättningarna igen. Visserligen är han nog allra vassast över sprinterdistans men han fungerar bra över full väg också. Han är mycket kvick bakom bilen och bommar inte ledningen här. I spets blir han helt klart inte lätt att slå.

Utgångshästarna

11 Bartender In (GS75-1) är härdad i V75-sammanhang och stötte bland annat på D.D.'s Hitman senast. Nu möter han betydligt enklare sällskap och det ska vara bra chans att han tar årets första seger här. Han har inget emot den långa distansen och tål att gå en repa i spåren. Krossar allt!
6 Different In (GS75-4) har ingen smickrande programrad direkt men hon har svarat för riktigt bra insatser i starterna på slutet. Hon står visserligen lite hårt inne på pengar i det här loppet men möter å andra sidan bara ston. Hon kan öppna riktigt snabbt bakom bilen och Maxime Marais lär gasa till rejält från start. Vi tror på spets och slut och hon känns som en intressant utgångshäst.


Dragen

7 Kung Edward (GS75-3) svarade för en stark upphämtning (12/1800) efter tidig galopp näst senast och han hakade på bra efter en invändig resa i tufft sällskap senast. Formen sitter där och han är värd att se upp med.
5 Take a Toss (GS75-5) avslutade vass från svårt läge näst senast och höll bra efter att ha vandrat utvändigt om M.T.Lancelot under slutrundan senast. Hon kan öppna bra och får hon smyga med i ryggar är hon vass på speed.
2 Polycrates Face (GS75-6) återkom efter uppehåll senast och höll bra efter att ha gått fram utvändigt om ledaren efter 700 meter. Han går säkert framåt med loppet och har läget gentemot sina värsta konkurrenter. Verkar inte som han blir så hårt betrodd vilket gör det extra intressant.

Analys – avdelning 1

11 Bartender In är härdad i V75-sammanhang och han fullföljde bra bakom D.D.’s Hitman och Re Doc senast. Nu möter han enklare sällskap och lång distans är nog nästan bara en fördel. Han är inte direkt osäker så voltstart ska inte heller vara några problem. Han har visat bra styrka och normalt ska han ha toppchans att fälla allt.
- Han gör det bra varje gång och formen verkar fortsatt fin av träningen att döma. Han är allround och går på alla distanser och nu ser motståndet lite enklare ut. Han är stabil så voltstart ska inte vara några problem. Han går som vanligt barfota runt om men då det nu är voltstart går han med vanlig sulky, säger Johan Untersteiner.
8 Orion Tilly vinner inte så ofta och var klart slagen av Bartender In näst senast. Han gav ett bra formbesked senast då han satt fast med sparade krafter och skulle det strula lite för favoriten är Orion Tilly högaktuell.
10 Lasken Palema trivs på lång distans och höll fullt godkänt efter ett offensivt upplägg senast. Med ett lite snällare upplägg den här gången duger han långt.
9 Orakel Face fick inte alls till det i starterna i Frankrike i vintras och är givetvis svårbedömd i sin comeback i Sverige. Kapacitetsmässigt räcker Orakel Face långt.
-1 Lill Hugo har fått träna på och han känns pigg och glad, jag har kört 20/1600 meter i jobb och han är väl förberedd. Läget blev bra och han gillar också lång distans. Han bör få ett fint lopp och jag har lite förhoppningar på honom, men i första hand är jag nöjd om han gör ett bra lopp. Han kommer förmodligen att gå barfota runt om, i övrigt inga ändringar, säger Svend Dyhrberg.


Spetsstriden
Inga riktiga startraketer på startvolten och det ska vara bra chans att Joakim Lövgren sänder 6 Bubba Degato till ledningen från springspår.

Ranking
A: 11 B: 8,10,9,6,5 C: 3,1,7,12,2,4

Analys – avdelning 2

5 J.H.Mannerheim har varit ute i tuffa sällskap på slutet och han svarade för en riktigt stark insats senast. Han fick då gå fram i dödspositionen 1500 kvar och trots den tunga resan gav han sig motvilligt mitt på upploppet. Även om Johan Untersteiner tycker hästen bara öppnar medium från start tror vi ändå det blir ett offensivt upplägg och ställer Johan en allvarligt fråga talar det mesta för att J.H.Mannerheim sitter tidigt i ledningen. I den positionen blir han svår att rå på. Han är annars bra nog att kunna avgöra den tunga vägen.
- Han fick ett tufft lopp senast men kämpade på fint och svarade för en bra prestation. Allt verkar bra efteråt och lång distans är ingen nackdel. Han är bara medium från start men tål att göra en del själv. Han går som senast barfota runt om. Tror att han är den som har den allra bästa chansen av mina hästar på söndag, säger Johan Untersteiner.
8 Wingait Erik var bra vid segern senast och avgjorde lätt trots att han gick utvändigt ledaren under slutrundan. Nu har han ett tråkigt läge och riskerar bli över från start. Skulle vår spik göra bort sig är Wingait Erik högaktuell.
- Han har blivit bättre och bättre och vann på bra sätt senast med oryckta tussar. Det känns också som han har blivit stabilare. Lång distans är inga problem men spåret är värsta tänkbara på Vaggeryd så därför ligger jag lite lågt med segerchansen. Vi har aldrig tryck av honom från start och han får mest sköta sig själv, så det är stor risk att vi blir över från början. Han kommer att gå som senast barfota bak och så går han med vanlig sulky, säger Kevin Oscarsson.
4 Viking’s Topline har varit bra i två raka vinster efter ett litet uppehåll. Nu möter han lite tuffare motstånd men vid gardering är han absolut värd ett streck.
- 6 Unona har ockå fått träna på och känns fin i de 1.20-jobb hon har gått. Kanske det kan fattas lite tempo i henne och hon kan behöva loppet. Lång distans ska inte vara några problem men hon är bara medium från start och det gäller i första hand att hitta ner i ett vettigt läge. Hon kommer som vanligt att gå med skor runt om, säger Svend Dyhrberg.


Spetsstriden
1 Cabaree F.C. kan öppna snabbt men lär knappast köras i ledningen. 5 J.H.Mannerheim har öppnat bra vid några tillfällen och vi är inne på att Johan Untertsteiner väljer en offensiv taktik, då ska det också vara bra chans att J.H.Mannerheim sitter tidigt i ledningen.

Ranking
A: 5 B: 8,4,9,10,2 C: 1,6,11,7,12,3

Analys – avdelning 3

Rätt bra klass på det här fyraåringsloppet som också ser öppet ut. Vi gör det enkelt för oss och strecka samtliga åtta startande. Tipset till 3 Global Tailwind som hade sju raka segrar innan förlusten senast. Han hade då ett besvärligt läge med spår fem på tilläggsvolten och hamnade i dåliga ryggar. När han väl fick fritt in på upploppet avslutade han bra och formen verkar vara intakt. Nu har han ett bra läge och då han kan öppna bra vill nog Jörgen S Eriksson gärna komma till ledningen. Global Tailwind har också visat sig trivas bra i spets och släpper ogärna någon förbi sig i den positionen. Bara det inte blir någon tokkörning ska han ha vettig chans att spåra hela vägen.
5 M.T.Lancelot gick säkert undan efter att tidigt ha kommit till ledningen senast. Han provar säkert en bit från start men det finns risk att han får göra jobbet den tunga vägen. Med en ryggresa blir han livsfarlig.
4 Porsche Commercial har galopperat i båda sina starter för Joakim Lövgren men har visat att han besitter bra resurser. Felfri blir han intressant.
- 2 Pacific W.F. har fått ett lopp i kroppen och gjorde det klart bra. Han går säkert framåt med loppet men håller ingen toppform ännu. Han känns i alla fall fin i träningen efter senaste starten. Han vinner ju inte så ofta men kommer nog att få ett fint år. Läget är bra och han kommer att få en fin resa här och ska nog kunna vara med på en bra placering. Han går som senast barfota fram och eventuellt går han med jänkarvagn, säger Kevin Svedlund i Robert Berghs stall.
- 8 Lajos Fawör håller form och är en fin häst som kommer klättra en bit upp i klasserna. Jag är inte skraj för motstånd men han fick ju också sämsta läget. Det behöver kanske ändå inte bli så dåligt då det bara är åtta hästar med i loppet och det här ska bli intressant, säger Kevin Oscarsson.


Spetsstriden
2 Pacific W.F. kan öppna bra men kan eller vill inte ta emot de snabba utanför. 3 Global Tailwind är snabb ut och ska ha vettig chans att svara ut 5 M.T.Lancelot och 6 Dino Baggio.

Ranking
A: - B: 3,5,4,2,8,7,6,1 C: -

Analys – avdelning 4

6 Different In (bilden) höll bra efter att ha dragit hårt i ledningen (1.13 första varvet) näst senast och hon svarade för en bra insats även på V75 senast. Hon fick då vandra utvändigt ledaren sista 1200 och höll bra hela vägen in i mål. Hon kan öppna snabbt och Maxime Marais lär gasa mot ledningen. I spets blir Fredrik Perssons femårssto inte helt lätt att plocka ned.
11 Stoms Mia har varit bra i två raka segrar efter tidig ledning men har helt andra förutsättningar här. Hon fungerar dock bra även bakifrån men risken är att hon hamnar en bit ner i fältet och får för långt fram. Stämmer det bara lite med positionerna är hon med i striden.
9 Port Ellen Broline återkom efter uppehåll senast men hamnade i en trött rygg och drogs sist halvvarvet kvar. Hon är alltså helt ursäktad men fick i alla fall en nyttig genomkörare. Hon är vass på speed och har en vass kusk i sulkyn i Henriette Larsen.
2 Brilliance galopperade direkt i starten senast men var bra vid segern från ledningen näst senast. Hon står bra inne i loppet och från ett perfekt läge ska hon räknas tidigt.
- 4 Celebreightr har haft lite problem och tappat travet men hon fungerade bra senast. Tränaren är nöjd med hur hon känns för dagen men han vill också se henne fungerar i flera lopp innan han vågar hoppas på för mycket. Här blir nog Different In svårslagen men vi ska kunna vara med och kriga om en plats där bakom, säger Kevin Oscarsson.


Spetsstriden
3 Apple Lee är snabb ut men vill nog helst smyga med i ryggar. 2 Brilliance kan också öppna bra men vi är inne på att 6 Different In är allra snabbast första biten, och hon kommer också köras i ledningen.

Ranking
A: 6 B: 11,9,2 C: 4,1,3,8,10,5,7

Analys – avdelning 5

Ett ganska öppet lopp där vi streckar halva fältet. 10 Devs Daredevil var mycket fin efter tidig ledning för tre starter sedan. Gången efter fullföljde han fullt godkänt på V75 men senast blev det galopp direkt i starten. Han återkommer nu efter näst tre månaders uppehåll och är givetvis lite svårbedömd. Han är nog bästa hästen i loppen men från bakspår över kort distans kan det lätt bli lite krångel på vägen. Stämmer det fullt ut är han given i segerstriden.
5 Take a Toss har gjort det bra i två starter efter uppehåll. Hon avslutade vasst från svårt läge näst senast och senast höll hon bra efter att ha gått fram utvändigt ledaren inför slutrundan. Med rätt resa duger hon långt.
6 Ruter Ess avgjorde säkert efter en fin resa senast. Han kan öppna bra och är vår spetsfavorit. I spets kan det hålla hela vägen.
7 Ricochet Face orkade inte senast efter att ha attackerat från tredje utvändigt 700 kvar. Gången före höll han knappt undan från ledningen. Det känns som han går ner lite i klass men från spår långt ut på vingen kan det bli en tuff inledningen. Han känns ändå som ett tidigt bud här.
9 Brando Boko höll godkänt från ledningen senast men är knappast gynnad av kort distans. Hoppas på överpace. 3 Elof Palema vinner inte så ofta men är härdad i V75-sammanhang.


Spetsstriden
2 Son of Demon, 4 Designlight och 5 Take a Toss kan alla öppna bra men allra snabbast är nog 6 Ruter Ess. Frågan är om Christoffer Eriksson svarar om Thomas Uhrberg kommer tidigt med 7 Ricochet Face.

Ranking
A: 10,5,6 B: 7,9,3 C: 1,4,8,2,11,12

Analys – avdelning 6

11 Nobel Amok blev det ordentligt skrik på i debuten för Robert Bergh på V86 senast. Han fick dock en tung resa utvändigt utan rygg i tufft tempo (11,8 första varvet) och att han inte orkade riktigt hela vägen är inget att säga om. Han går säkert framåt med loppet i kroppen och lång distans är nog mer passande för Nobel Amok. Läget är givetvis lite chansartat men han tål att göra en del jobb själv och utan strul på vägen ska han bra chans att fälla allt.
- Han fick en tuff resa i debuten för oss men han gjorde det bra och han kommer nog gå framåt rejält med loppet. Han hade känt fin i träningen inför senast och hade gått några 17-18-jobb. Nu passar distansen bättre och trots läget ska han räknas. Han kommer eventuellt att gå barfota runt om den här gången, säger Kevin Svedlund.
10 Valentin har imponerat vid segrarna men saknade det rätta trycket som hårt betrodd på V75 senast. Han är efter den insatsen lite svårbedömd men i normal standard är han ett givet segerbud. Han har visat fin styrka så lång distans är inga problem.
- Jag var lite besviken på honom senast. Han är uppkollad efteråt men de har inte hitta några fel på honom. Den enda förklaring vi har är att det kan ha blivit lite för täta starter. Han har tränat på normalt och allt verkar okej med honom. Det är en riktigt bra häst som tål att göra en del själv och normal ska han vara med i striden här. Det blir samma balans och utrustning som i tidigare starter, säger Svend Dyhrberg.
4 Nonstop Cheri släppte ledningen efter 600 till Ulisse Kronos senast och hakade på bra till andraplatsen. Han är startsnabb och skulle Christoffer Eriksson få bestämma lite i ledningen kan det hålla hela vägen.
2 Polycrates Face höll bra efter att ha vandrat fram utvändigt ledaren efter 700 meter senast. Han hade varit ifrån innan den starten och är säkert ännu vassare med loppet i kroppen. Han är inte helt att lita på men felfri duger han långt.
7 New Moon Pellini blev över från start senast men avslutade godkänt via open stretch. Nu har han spår lite långt ut på vingen och riskerar bli över från start. Han är bra nog att kunna vinna bara det stämmer lite under vägen.
- 8 Cantona Mearas> håller sin jämna fina nivå och gjorde en helt okej insats senast, han fick gå på lite för tidigt och togs sedan upp och han är bättre om det blir jämn fart hela vägen. Han har också fått sämsta tänkbara läge och det blir svårt att komma till härifrån. Han kommer att gå barfota runt om igen men kanske vi ändrar från ett helstängt huvudlag till ett öppet då han blev lite het senast, säger Kevin Oscarsson.


Spetsstriden
Inga riktiga startraketer och det ska vara bra chans att Christoffer Eriksson sänder 4 Nonstop Cheri till ledningen. Christoffer kör nog i ledningen bara ingen kommer fram och toktrycker.

Ranking
A: 11,10,4 B: 2,7,8,3 C: 1,5,9,12,6

Analys – avdelning 7

5 Dragster var mycket fin vid segern från ledningen i årsdebuten för tre starter sedan då han var helt överlägsen. Han följde sedan upp med en enkel spetsseger i V75 och såg mycket fin ut. Senast drogs han med ett bakspår och såg faktiskt lite seg ut vid galoppen under avancemang i sista sväng. Dragster är nog allra vassast över kort distans men han har visat att han fungerar över längre sträckor och har faktiskt en seger över lång distans. Att det handlar om full distans oroar inte så mycket och då han dragit ett perfekt läge sitter han omgående i ledningen. Blir han inte alltför pigg i ledningen ska det vara toppchans att han leder från start till mål.
6 Razor Kronos har visat form och fick senast gå fram utvändigt utan rygg 1400 meter före mål. Han tog sedan över kommandot 600 kvar och höll klart bra till tredjeplatsen. Han är ingen snabbstartare men tål att göra lite jobb själv. Given på kupongen vid gardering.
- Han har visat fin form och gjorde ett bra lopp senast. Han är inte så startsnabb och det finns risk att vi blir lite över från start. Stämmer det på vägen och det blir lite tempo på loppet kan han vara med där framme. Han går med vanligt sulky och eventuellt att det blir barfota runt om men minst barfota fram i alla fall, säger Johan Untersteiner.
8 Countrygirl Ås var fin vid segern efter långt uppehåll näst senast men borde kanske ha vunnit för att få överbetyg senast. Nu har hon ett tufft läge men med bara lite klaff finns hon med i främre träffen.
- 11 Codebreaker startade i torsdags i Örebro och nu blir det täta starter men det tror jag inte ska spela någon större roll. Han har tränat på bra men har nu ett tråkigt läge. Stämmer det fullt ut kan han vara med på en bra placering. Han gick barfota i torsdags och kommer förmodligen att göra det igen, säger Kevin Svedlund.

Spetsstriden
5 Dragster är mycket snabb bakom bilen och han sitter omgående i ledningen.

Ranking
A: 5 B: 6,8,4,11,7 C: 3,9,10,1,2
Kupong 1

GS75-1: 8,9,10,11 (6-5)
GS75-2: 5 J.H.Mannerheim (8-4)
GS75-3: 1,2,3,4,5,6,7,8 (3-5)
GS75-4: 6 Different In (11-9)
GS75-5: 3,5,6,7,9,10 (1-4)
GS75-6: 2,4,7,10,11 (8-3)
GS75-7: 5 Dragster (6-8)

960 rader/kronor
Kupong 2

GS75-1: 11 Bartender In (8-10)
GS75-2: 5 J.H.Mannerheim (8-4)
GS75-3: 1,2,3,4,5,6,7,8 (3-5)
GS75-4: 2,9,11 (4-1)
GS75-5: 3,5,6,7,9,10 (1-4)
GS75-6: 2,4,7,10,11 (8-3)
GS75-7: 5 Dragster (6-8)

720 rader/kronor
Totalkostnad: 1680 kronor
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+5)
flaque är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td