Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-07-07, 11:59   #1
Poj
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 2
Sharp$: 1228
Standard

Guiden express


Kupong 1

V75-1: 3,5,6,7,10,11 (8-2)
V75-2: 1,2,3,4,5,9,11 (10-6)
V75-3: 3 Gilda Newport (2-1)
V75-4: 2,4,5,6,8,12 (15-1)
V75-5: 1,2,3,8 (10-9)
V75-6: 1,6 (4-12)
V75-7: 5 Nobel Amok (4-3)

2016 rader/1008 kronor
Kupong 2

V75-1: 3,5,6,7,10,11 (8-2)
V75-2: 3 Tjacko Zaz (2-4)
V75-3: 1,2,5,6 (10-4)
V75-4: 2,4,5,6,8,12 (15-1)
V75-5: 1,2,3,8 (10-9)
V75-6: 1,6 (4-12)
V75-7: 5 Nobel Amok (4-3)

1152 rader/576 kronor
Totalkostnad: 1584 kronor
Poj är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-07-07, 12:35   #2
 
Reg.datum: dec 2016
Inlägg: 209
Sharp$: 776
Standard

Bästa spiken

5 Nobel Amok (V75-7) verkar vara under kraftig utveckling och känslan är att han kommer klättra rätt snabbt genom klasserna. Han verkar ha det mesta och vid segern för tre starter sedan imponerade han stort. Han satt då utvändigt ledaren men tog över halvvarvet kvar och gick undan till överlägsen seger och vann på 10,5/1640 auto. Senast blev det mycket enkelt från ledningen över 3140 meter och Nobel Amok har visat att han är allround och klarar vilken distans som helst. Han kan öppna rätt bra bakom bilen och Robert Bergh kommer nog att söka sig framåt direkt. Känslan är att han kan bli släppt till ledningen men så bra som Nobel Amok har varit har han toppchans även om han få gå den tunga vägen. Han blir säkert stor favorit men då han känns som en stark spik är det onödigt att spekulera i favoritfall.

Låset

1 Mosaique Face (V75-6) har inte fått till det i de två senaste starterna och han är lite svårbedömd. Han var inte trött vid galoppen i sista sväng näst senast men gav han sig väl enkelt från ledningen in på upploppet senast. Orsaken till den insatsen tror stallet berodde på att det blev för lite täta starter. Han har på papperet en perfekt uppgift den här gången och i normal standard ska han ha bra chans att spåra från start till mål. 6 Cruzado Dela Noche fick segern lite turligt för tre starter sedan i Copenhagen Cup då In Vain Sund galopperade på linjen. Cruzado Dela Noche var dock mycket bra och fick gå utvändigt utan rygg större delen av loppet. I Elitloppsförsöket tog han i galopp långt innan bilen släppte fältet och senast i Oslo Grand Prix blev det galopp efter 400 meter. Han svarade för en bra upphämtning och det är nog ingen fara med formen. Han är egentligen inte direkt osäker och han har visat att han tål att göra en del jobb själv. Björn Goop håller i tömmarna den här gången och han har vunnit med Cruzado Dela Noche fyra gånger tidigare. Mosaique Face och Cruzado Dela Noche känns som ett starkt lås då de höjer sig lite över övriga.

Dragen

3 Mescal (V75-1) verkar inte bli speciellt hårt streckad och kan skapa rejält rens direkt i den inledande avdelningen. Han visade hög kapacitet hos Tomas Malmqvist men efter skada återfinns han nu i dansk regi. Han återkom efter 1.5 års tävlingsuppehåll senast och avslutade klart bra efter en invändig resa. Han går säkert framåt rejält med loppet och han står också perfekt inne på pengar här. Med tanke på hästens höga grundkapacitet är han värd att se upp med.
12 Oceanic Clearence (V75-4) gick en stark slutrunda i finalen av Diamantstoet senast och hon står bra inne på pengar i det här loppet. Spår tolv är givetvis tufft men det brukar kunna bli lite körning då det handlar om lärlingslopp och bara det stämmer lite under vägen kommer Oceanic Clearence spurt att bita bra.
2 J.H.Mannerheim (V75-5) såg slagen ut då han galopperade i ledningen 300 kvar senast. Han hade nog ändå varit med på en bra placering utan galoppen. Han provar nu kort distans för första gången och det känns väl inte som någon fördel då han är mest stark. Läget går inte att klaga på och då han nu ska gå med jänkarvagn för första gången kan det ge lite extra effekt i snabbheten. Skulle det blir rejäl körning hela vägen blir vi inte förvånade om J.H.Mannerheim visar sig starkast över upploppet.

Utgångshästar

3 Tjacko Zaz (V75-2) imponerade stort i årsdebuten för tre starter sedan då han trots en stentuff inledning gick undan till en säker seger och kom i mål på strålande 09,5/1640 auto. Den insatsen gjorde att han fick en inbjudan till Elitloppet men där blev det galopp kort efter start. Han gjorde bort sig med galopp kort efter start även senast men gav då ett bra formbesked då han travade 10,7/1800 meter i upphämtningen och var inte alls långt efter vinnande Spitcam Jubb. Galopperna på slutet oroar givetvis lite men normalt är Tjacko Zaz inte direkt osäker. Johnny Takter kör nog lite mer på säkerhet den här gången och bara Tjacko Zaz håller sig i rätt gångart måste han ha toppchans.
3 Gilda Newport (V75-3) verkar vara lite utöver det vanliga vilket åtta segrar på nio starter är ett bevis på. Hon åkte på sitt första nederlag i Fyraåringseliten för ston näst senast men hon kördes snällt den gången och det såg ut som hon hade lite sparat efter att ha hittat fritt kort före mål. Senast i uttagningsloppet fick hon gå den tunga vägen men visade fin inställning då stred tappert och fick delad seger med Bugatti Brick. Med loppen i kroppen är hon säkert ännu vassare nu och hon har visat att hon tål att göra en hel del jobb själv. Det känns som det kan bli körning från början men när positionerna är intagna kliver Gilda Newport in i handlingarna och avgör på styrka.

Toppchans för Nobel Amok

Robert Bergh hade stora framgångar i Sprintermästaren igår kväll där det blev dubbelseger genom Diamanten och Muscle Hustle. Något större firande blev det dock inte för förstemannen Kevin Svedlund som är ute och sladdar banorna då vi får tag i honom på fredag förmiddag för att höra det senaste om lördagens V75-hästar.
- 1 Helena Klipp (V75-4) galopperade senast men har tränat på som vanligt i veckan och känns helt okej. Hon är ingen snabbstartare men kommer i alla fall att få en fin smygresa här. Hon får nog svårt att räcka till seger men kan vara med på en fin placering om det stämmer under vägen. Hon kommer gå barfota runt om igen och i övrigt inga ändringar.
- 4 Lirac du Zeun (V75-4) blev halsopererad i vintras och har tränats uppe i Sundvall under våren. Hon följde med ner hit förra helgen och hon kändes jättefin i veckans jobb, det var faktiskt en helt annan häst än mot tidigare. Läget är bra och hon kan vara en rysare om det skulle stämma på vägen. Hon går barfota runt om och eventuellt att hon kommer gå med jänkarvagn vilket i så fall blir första gången.
- 10 Kadett C.D. (V75-6) gör det bra varje gång och allt har varit helt normalt i träningen efter senaste starten. Nu har han ett tråkigt läge och möter några bra hästar så han får väl sikta på lite pengar här. Det blir samma balans och utrustning som senast.
- 5 Nobel Amok (V75-7) har varit jättefin och håller toppform. Han har gått sina normala jobb efter senaste starten och känns jättefin. Han är rejäl och tål de flesta löpningsförlopp så även om han skulle få dödens ska han ha toppchans. Han går som senast barfota runt om och med jänkarvagn, säger Kevin Svedlund.

Lindblom laddar för ledningen

Åke Lindblom låter optimistisk inför lördagens start med 3 Athos Race i V75-5.
- Jag var nöjd med honom senast och han fick helt enkelt stryk av en häst som var grymt bra för dagen. Han blev lite trött sista biten och blev lite rullig och jag vågade inte vara på honom något. Han fick det lite lugnt efteråt men har sedan tränat på och han kändes jättefin i onsdagens jobb. Han gick utan skor bak senast men nu lutar det åt att han får gå med skor runt om, jag har ändrat lite på skoningen och har testat en annan sula och det fungerade väldigt bra i onsdagens jobb och han blev mycket bättre aktionsmässigt. Jag kan inte klaga på läget och det är klart jag laddar får att nå ledningen och visst hoppas och tror jag att han ska kunna vara med i segerstriden. Vi reser under dagen på fredagen och det blir första övernattning på bortaplan men han har sällskap av Porthos Race så det tror jag inte ska vara några problem, säger Åke Lindblom.

Ringostarr Treb svårbedömd

4 Ringostarr Treb (V75-6) vann ett försök i Sweden Cup senast och var trea i finalen. Han blev efter den starten kvar i Sverige och återfinns nu i träning hos Jerry Riordan.
- Han blev kvar i Sverige efter starten under elitloppshelgen. Han har tränat på sedan han kom hit och känns fin och det känns att det handlar om en riktigt bra häst. Han kanske har gjort sina bästa lopp över kort distans men jag tror inte medeldistans ska vara några problem. Han kan öppna bra men skulle han få ledningen kanske han släpper och istället får ett rygglopp. Han kommer att gå barfota runt om vilket han inte gjorde senast och så blir det öppet huvudlag. Han är givetvis lite svårbedömd så här i första starten, säger Jerry Riordan.

Spetsstriden

V75-1: 1 Explosive Zon kan öppna bra i voltstart men Björn Goop vill säkert smyga i rygg med Explosive Zon. Det är nog springspårshästarna som gör upp om ledningen där både 6 Kung Edward och 7 Upstream kan öppna snabbt. Upstream spetsade från spår sex i volten i V75 på Åby för tre starter sedan och vi håller honom som spetsfavorit.

V75-2: 2 Tonicetobetrue är mycket kvick bakom bilen och sitter i ledningen omgående. 3 Tjacko Zaz kan öppna bra men har galopperat kort efter start i de två senaste starterna och kanske körs på lite säkerhet första biten. Jeppe Juel är inne på att han vill köra i spets men frågan är om han verkligen vill ta emot Tjacko Zaz om han kommer tidigt och ställer en allvarlig fråga.

V75-3: 1 Bugatti Brick kommer laddas hårt för att hålla ledningen från innerspår. 2 Unison Kronos kan öppna bra men vill helst ha en ryggresa. 3 Gilda Newport kan öppna bättre än hon visade senast men får nog ändå svårt att ta en längd på Bugatti Brick. 4 Una Blessed är nog den som främst kan utmana om ledningen men att ta en hel längd med snabba hästar invändigt kan bli tufft.

V75-4: 2 My White Angel är kvick bakom bilen och trivs också allra bäst i ledningen. 3 Angela Rich kan också öppna snabbt men det blir nog ändå tufft för henne att ta sig förbi sida vid sida.

V75-5: 1 Handsome Pelle har ännu bara öppnat medium bakom bilen men lär nog prova rejält från innerspåret. 3 Athos Race har visat att han kan öppna snabbt och Åke Lindblom lär gasa till rejält från start och Athos Race får gälla som spetsfavorit. 5 Kungkurt är inte heller så tokig från start och provar nog en bit för att hitta position.

V75-6: 1 Mosaique Face ska ha bra chans att hålla ledningen från innerspåret. 2 VästerboontheNews och 4 Ringostarr Treb är de som i första hand utmanar. 7 Harry Haythrow är också riktigt snabb om han trycks av från start.

V75-7: 3 Say that Again är snabb ut men känslan är att Björn Goop gärna vill smyga med i ryggar. 4 Iago Zon är vår spetsfavorit in i första sväng men frågan är om Joakim Lövgren verkligen vill ta emot 5 Nobel Amok som lär komma fram utvändigt i ett tidigt skede.

Tänk på att...

...det är jackpot och nästan 7,4 miljoner extra i sjurättspotten då det inte blev någon utdelning på fem rätt i torsdagsomgången i Halmstad.
…2 Bonnies Celebrity (V75-1) har tagit båda sina segrar med Christoffer Eriksson i sulkyn.
…5 Bålsta Palema (V75-1) tävlade barfota runt om för första gången senast och då blev det seger. Han gick även med jänkarvagn den gången men då det nu handlar om voltstart blir en vanlig vagn.
…6 Kung Edward (V75-1) har tagit två av sina tre segrar från ledningen.
…8 Polycrates Face (V75-1) är mer stark än snabb men har tagit två av sina tre segrar över medeldistans. Han kommer nu att för första gången tävla utan skor fram.
…3 Tjacko Zaz (V75-2) har galopperat kort efter start i de två senaste starterna. Han har i de fyra föregående starterna med framspår bakom bilen tagit ledningen i tre och för tre starter sedan satt han i ledningen efter 400 meter där han öppnade 1.06 första 500.
…5 Aron Palema (V75-2) gör debut i silverdivisionen. Han gick med vanlig vagn senast men nu blir det jänkarvagn och han går med samma balans och utrustning som vid segern i bronsfinalen under elitloppshelgen näst senast.
…11 Bravo Navarone (V75-2) har bara startat en gång tidigare över sprinterdistans och det var i december 2014 men då blev det galopp. Adrian Kolgjini har vunnit med Bravo Navarone en gång på två starter, då handlade det om 3140 meter.
…1 Bugatti Brick (V75-3) har tagit samtliga sina tre segrar från ledningen. Hon har startat två gånger över sprinterdistans (de två senaste starterna) och segrat båda gångerna.
…3 Gilda Newport (V75-3) har åtta vinster på nio starter. Vid förlusten var hon tvåa i Fyraåringseliten för ston under elitloppshelgen näst senast. Hon hade då inte startat på åtta månader.
…6 Caddie Lisieux (V75-3) kommer eventuellt att tävla barfota runt om för första gången.
…det är ny kusk på samtliga utom 4 Lirac de Zeun, 7 Carja, 8 Ilona Håleryd och 12 Oceanic Clearence i V75-4.
…2 My White Angel (V75-4) har tagit samtliga sina fyra segrar från ledningen.
…8 Ilona Håleryd (V75-4) har tagit tre segrar på sex starter med Henriette Larsen i sulkyn.
…1 Handsome Pelle (V75-5) har inte varit spetsaktuell vid något tillfälle i de tre starter han haft framspår bakom bilen.
…2 J.H.Mannerheim (V75-5) gör debut över kort distans. Han kommer för första gången tävla med jänkarvagn.
…3 Athos Race (V75-5) har bara förlorat vid ett tillfälle i felfritt lopp och har sex segrar på nio starter. Vid samtliga segrar har han suttit tidigt i ledningen eller kört sig till ledningen.
…4 Ringostarr Treb (V75-6) stannade kvar i Sverige efter starten i Sweden Cup och gör nu sin första start i Jerry Riordans regi.
…7 Harry Haythrow (V75-6) vann det här loppet förra året från rygg ledaren.
…10 Day or Night In (V75-6) har gjort två starter efter nästan ett halvårs uppehåll. Han kommer nu att tävla med jänkarvagn för första gången.
…5 Nobel Amok (V75-7) har tagit fyra segrar på sex starter sedan han kom in i Robert Berghs träning.
…6 Valentino Strix (V75-7) står perfekt inne på pengar och kommer tävla barfota runt om nu. På två starter tidigare med barfotabalans har det som bäst blivit en andraplats
__________________
Sharp dressed man
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Moonfala (+20), DogBert (+10)
Enkelrad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td