Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-07-14, 13:48   #1
 
Reg.datum: dec 2016
Inlägg: 209
Sharp$: 776
Standard

Guiden Express - V75 Årjäng 15 juli


Bästa spiken

1 Some Summit (V75-1) har en väldigt bra uppgift efter strykningen på 7 Delicious U.S. Hon vann på smått imponerande vis från utvändigt i årsdebuten och ska ha gått framåt med loppet enligt stallet. Innerspår har hon bara haft vid ett tidigare tillfälle men spetsade då enkelt och så snabbt som hon öppnade senast för Björn Goop har hon aldrig gjort tidigare. Med värsta spetshotet sida vid sida och Björn i vagnen är det toppchans att hon håller ledningen och väl där blir hon väldigt svårslagen. Björn är en mästare på att sätta dit sådana här chanser och det känns faktiskt som att det är sjukdom emot.

Chansspiken

3 Nadal Broline (V75-7) är omgångens drag enligt oss och vi väljer att spika rakt ut. Han har inte vunnit sedan monsterspurten i årsdebuten men har haft otur på sistone och nu tror vi att det är dags. Han har ett bra läge och vi tror att han kan få en perfekt resa. 2 Dante Boko laddas säkert för ledningen men kommer att få svar av 1 B.B.B.Sugarlight. Det bäddar för att Nadal Broline kan komma ner i rygg på Dante Boko och sitta perfekt till i andraspår i ett troligtvis ganska högt tempo. 8 Propulsion har ingenstans att ta vägen från start och har att välja på vida spår fram utvändigt ledaren eller att backa sist. 10 Ringostarr Treb gick ett enormt lopp i lördags och det är risk att det sitter i benen. Vi tror inte att Nadal Broline är särskilt mycket sämre än dem men istället är han den som kommer att få loppet. Får han sitta till 600-700 kvar har han en väldigt stark avslutning och kort distans passar bra numera, så snabb som han har blivit. Reijo Liljendahl har inte samma form på stallet som i fjol men har visat smygform senaste tiden och vi tror att Nadal Broline kommer prestera riktigt bra på lördag. Till 12% på insatsfördelningen är han omgångens mest spelvärda häst.

Dragen

10 Mjölner Fokus (V75-3) gjorde ett bra lopp bakom Pave Faks på Hagmyren och från springspår kan han få ett stort försprång direkt. Han kan köra sig till ledningen om kusken väljer den taktiken men det låter som att han helst vill se hästen i ryggar. Oavsett bör han hamna fint till och avslutar han som på Hagmyren är han ett tidigt segerbud.
2 Photo va Bene (V75-5) avgjorde på läckert vis senast och från ett perfekt läge är det upplagt för en ny fin resa i ryggar. Han hade inte presterat alls lika bra i starterna före och vi vet inte riktigt varför han var så förbättrat senast, men intrycket var vasst och med en likvärdig prestation blir han farlig.
8 Angle of Attack (V75-6) har en snabb startrygg i 1 Ryan Kronos samtidigt som favoriten, 3 Tellmeastory, är långsam från start. Har Robert Bergh lite tur och hittar ut i första sväng kan han köra sig till tät då vi knappast tror att varken Peter G Norman bakom Ryan Kronos eller Tom Horpestad bakom 6 Monfalcone svarar Bergharn'. Femåringen var derbyfinalist i fjol och blir svårfångad om han kommer till front.

Spetsstrider

V75-1
1 Some Summit spetsade mycket enkelt vid enda starten från innerspår och öppnade bättre än någonsin med Björn Goop i vagnen senast. 2 Geisha Sund är snabb ut om hon sköter sig men vi tror inte att hon tar en längd sida vid sida. 5 I Am Unique kan öppna ganska snabbt men får svårt att ta en längd på invändiga. Klar fördel Some Summit.

V75-2
1 Cashback Pellini klev iväg från spår sju bakom bilen för fyra starter sedan och den här gången rycker man skorna och sätter på en jänkarvagn, vilket bara bör bättra på startsnabbheten. Det ökar galopprisken men felfri har han bra spetschans. 2 Pharkphumchai är ganska snabb men tar ingen längd sida vid sida och vill troligtvis ha en ryggresa oavsett. 4 Lukas Zaz är nog värsta hotet i spetsstriden. Han är riktigt explosiv och har en vass startkusk. Enligt oss vore det dock bättre att söka en ryggresa för att spara på speeden men det är inte säkert att kusken håller med. 6 Youngblood Pellini är lite bättre än medel från start och har viss spetschans om Cashback Pellini gör bort sig. 8 Glenn Boko öppnade bra senast men tar inte ledningen från åttonde.

V75-3
3 Hvatt Ronja är kvickast första stegen men frågan är vilken taktisk man väljer. 2 Teo kanske kan köra sig till ledning efter en bit. Annars kan nog först fram av tilläggshästarna köra sig till spets men frågan är vem. Vi skulle normalt sett säga fördel 10 Mjölner Fokus men det låter som att kusken vill köra honom i ryggar. 11 Villas Cato riskerar att hamna på vingel då han bara är medel ut. Samtliga från tillägg har chans i en andravåg.

V75-4
1 M.T.Joinville kan nog öppna snabbt men har aldrig tryckts av och vi tror inte att man vill köra allt för tufft nu heller då han har lite hetsiga tendenser. Ses ändå med viss spetschans. 2 Fertilize Launcher är snabb ut men vill bara till plankan och släppa. 4 Charlie Mearas öppnar rätt bra men vi tror inte att Erik Adielsson ger sig in i någon spetsrusning och riskerar galopp. 5 Mactheman är klar spetsfavorit. Magnus Jakobsson ligger lite lågt angående segerchanserna och risken finns därför att han släpper till Charlie Mearas, vilket vi ser som huvudscenariot. 6 Autobahn är rätt snabb och har också spetschans. 8 Antonio Trot är ingen snabbstartare.

V75-5
1 He's a Diffacolt är bättre än medel från start och vill gärna till ledningen där han gör sina bästa lopp. Andrahandsfavorit. 4 Owen Face öppnade rätt bra i Breeders' Crown-finalen som fyraåring och fick överta ledningen. Även han är bättre än medel och får gälla som tredjehandare. 5 Cab Hornline har bästa spåret bakom bilen och kusken är inne på att ladda tufft för att nå ledningen. Vi tror att han är snabbaste hästen och håller honom som spetsfavorit.

V75-6
Svårbedömd spetsstrid. 1 Ryan Kronos och 6 Monfalcone känns hetast initialt men kan nog tänka sig att släppa till först fram av 3 Tellmeastory och 8 Angle of Attack. Fördel Tellmeastory då Bergharn' behöver tur för att hitta ut. 5 Je T'aime Ruinart spetsade från fjärdespår näst senast och har också spetschans men vi tror inte att han släpps till tät.

V75-7
1 B.B.S.Sugarlight har bra spetschans från innerspår även om man det är bättre att ha spår mitt i banan vid 1640-starten på Årjäng. 2 Dante Boko laddas säkert också tufft men man vill köra i ledningen med Sugarlight och han tar ingen längd sida vid sida. 4 Highspeed Call laddas för att hitta ner till plankan och möjligheten finns att han spetsar och släpper, vilket i så fall skulle öppna för Dante Boko.


"Känns som han ska när han är riktigt bra"

- 7 Nakoda Goj (V75-5) är lite krånglig och kan strula i sista sväng, vilket var fallet på Boden. Han var bra senast men blir bättre barfota och så kommer han att gå nu. Han känns fin för dagen. Jag har inte bestämt vagn ännu, säger Reijo Liljendahl.
- 3 Nadal Broline (V75-7, bilden) känns så som han ska när han är riktigt bra. Han behöver lite tur att det blir körning och han hittar ner, men det kan lösa sig bra för honom. Han har blivit mycket snabbare i benen senaste året och vann ju på 1.10 över kort distans i fjol, så distansen tror jag passar riktigt bra för honom. Jag är lite uppåt angående hans chanser. Barfota runt om, jänkarvagn och stängt huvudlag, precis som vanligt, säger Reijo Liljendahl.


"Var ju strålande"

- 1 Some Summit (V75-1) tål inte att tränas så hårt utan går lugna jobb här hemma. Därför hade hon inte jobbats så tufft inför årsdebuten men var ju strålande, bara åkte ifrån dem från utvändigt ledaren. Hon borde gå framåt med loppet men jag tror att hon duger bra om hon presterar likvärdigt. Det är tufft att begära att hon ska vara bättre i år än tidigare, men att hon är lika bra. Hon kan öppna snabbt och även om jag inte har full koll på de andra tror jag att hon tar ledningen och det är en bra chans. Jag gör inga ändringar, säger Veijo Heiskanen.


Tänk på att...

... Timo Nurmos har tagit sju segrar på de åtta senaste starterna i Sverige. Han startar 3 Evin Boko (V75-1), 4 Lukas Zaz (V75-2), 8 Antonio Trot (V75-4), och 6 Zenit Brick (V75-5) på Årjäng.
... 1 Some Summit (V75-1) aldrig har galopperat i lopp. Sedan hon flyttades till Veijo Heiskanen har hon vunnit av sju av tio starter.
... 3 Evin Boko (V75-1) har vunnit tre av sex starter när hon startat med tio dagar eller mindre mellan loppen. Hon körs av Johnny Takter för första gången. Till skillnad från senast blir det helstängt huvudlag istället för öppet.
... 5 I Am Unique (V75-1) har vunnit tre av sex starter med Erik Adielsson.
... 6 Spoil Me (V75-1) eventuellt ska gå barfota runt om.
... 9 Quantanamera (V75-1) har vunnit åtta av 22 lopp och varit på plats i 14 av 22 när hon startat med tio dagar eller mindre mellan loppen.
... 1 Cashback Pellini (V75-2) är obesegrad över lång distans efter två starter och körs av Adrian Kolgjini för första gången. Den här gången rycker man skorna runt om och kör med jänkarvagn, det senare är första gången.
... 2 Pharkphumchai (V75-2) ska gå med jänkarvagn för första gången.
... 4 Lukaz Zaz (V75-2) gör debut över lång distans. Även 11 Je T'aime Explosiv och 12 Ural gör debut över distansen.
... 6 Youngblood Pellini (V75-2) har varit förkyld efter senaste starten men känns "riktigt bra" i träningen enligt Uhrberg.
... 7 Bombibitt S.I.R. (V75-2) gör debut över lång distans men det känns mer som ett plus än ett minus. Det blir barfota runt om och jänkarvagn, båda för första gången. Dessutom byter man till ett skarpare bett för att han inte ska bli lika het som senast.
... 9 La Viva (V75-2) har gått med jänkarvagn i de fyra senaste starterna och vunnit alla fyra.
... 2 Teo (V75-3) stod 20 meter bakom 3 Hvatt Ronja vid andraplatsen för tre starter sedan. 10 Mjölner Fokus stod 20 meter före 12 Pave Faks näst senast men stod med bakspår på startvolten och hamnade bakom Pave Faks i loppet. Han spurtade sedan bra som tvåa.
... 12 Pave Faks (V75-3) har gått felfritt fem starter i rad, vilket är nytt rekord för honom.
... 1 M.T.Joinville (V75-4) har vunnit sex av tolv starter över medeldistans.
... 3 Actual Star (V75-4) har gått med jänkarvagn i de tre senaste starterna och agerat förbättrat.
... 4 Charlie Mearas (V75-4) har vunnit tio av 13 starter och är obesegrad felfri. Åtta av starterna har skett i lopp med 35.000 kr eller mindre i förstapris och han har vunnit samtliga åtta, men alltså "bara" vunnit två av fem starter med mer än 35.001 kronor i förstapris. Han har galopperat i fyra av de tio senaste starterna.
... 6 Autobahn (V75-4) går från stängt till norskt huvudlag och 10 Fighting Joe går troligtvis från öppet till helstängt huvudlag.
... 9 Miss Åslanda (V75-4) har höjt sig sedan hon började gå barfota fram och har vunnit tre av åtta starter med den balansen. Hon gav ett riktigt formintryck senast och har en startsnabb rygg i 2 Fertilize Launcher. Tom Horpestad anser att hon är en bättre chans än 10 Fighting Joe som han kör själv.
... 5 Cab Hornline (V75-5) har vunnit fem av åtta starter från ledningen.
... 12 Re Doc (V75-5) går ur klassen om han är bättre än fyra och riskerar inte att köra bort några startpoäng då han har en nolla högst upp i raden.
... 2 Conrads Wilhelm (V75-6) inte har vunnit på nio starter när det gått mer än 30 dagar mellan loppen.
... 3 Tellmeastory (V75-6) var enligt förra tränaren, Veijo Heiskanen, mycket osäker i voltstart.
... 10 Mellby Duke (V75-6) har vunnit ett av tolv lopp över lång distans. Över medeldistans har han vunnit fem av 13. Han har gjort tre starter med tio dagar eller mindre mellan loppen utan att vara bland de tre första. Peter Untersteiner brukar köra med vanlig vagn i voltstart och med en sådan har Mellby Duke vunnit en av tolv starter, två av nio med jänkarvagn.
... 11 Smirre Creek (V75-6) har vunnit tre av åtta starter när det gått tio dagar eller mindre mellan loppen.
... 9 Volstead (V75-7) aldrig har vunnit från bakspår.
... 10 Ringostarr Treb (V75-7) svarade för en enorm insats i lördags när han travade omkring 09/1800 meter efter galopp och spurtade till seger. Han startar tätt och risken finns att loppet sitter i benen.


Kupong 1

V75-1: 1 Some Summit (2-3)
V75-2: 1,4,12 (8-6)
V75-3: 2,3,5,6,7,8,9,10,11,12,14,15 (4-1)
V75-4: 1,4,5,8,9 (3-12)
V75-5: 1,2,4,5,6,7,9 (12-3)
V75-6: 3,8,12 (5-10)
V75-7: 3 Nadal Broline (8-10)

3.780 rader/1.890 kronor
__________________
Sharp dressed man
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Heppson (+2), Gotland (+5), Trinity (+5), hugotheboss (+25), Moonfala (+20), michael (+3)
Enkelrad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td