Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-08-24, 17:34   #1
GGS
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 595
Sharp$: 3326
Standard

Jackpot hysterin


Man förstår ATG:s strategi med att ha jackpot, det får onekligen en positiv effekt på spelet när jackpoten ska delas ut.

Men givetvis finns det en negativ effekt också, och det är att man spelar inte gärna om man misstänker att utdelning ska bli låg i dom vanliga omgångarna utan jackpot.

En trend hos tillsammanslagen är att bara spela när det är jackpot, vilket är förnuftigt och smart, men om ingen vill bidra till jackpoten utan alla vill bara vara med och spela om den, så minskar rimligtvis omsättningen i icke jackpotomgångar.
Denna trend borde oroa ATG!! Därför förstår jag inte hur ATG själva kan starta upp ett bolag som enbart spelar när det är jackpot. Det är ju att verkligen visa för folk hur dumt det är att spela i icke jackpotomgångar när inte ens ATG;s egna experter gör det?
Hur tänker dom egentligen??


Senast redigerad av GGS den 2017-08-24 klockan 17:52.
GGS är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-08-24, 20:24   #2
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 672
Sharp$: 2381
Standard

Korrekt.

Jackpottar gör omgångar attraktiva. No doubt about it. Men det verkliga målet borde rimligen vara göra spelformen attraktiv VARJE omgång. Annars slutar det som måltipset.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+5)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td