Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-09-08, 09:43   #1
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 744
Sharp$: 9131
Standard

Travsnack med Sharps!


Här kommer veckans avsnitt!

Vi fortsätter kämpa med tekniken men hoppas att ljudet är bättre den här gången i alla fall.


https://youtu.be/TET7E7IEW48


Lycka till därute!
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-09-08, 21:58   #2
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8852
Standard

V75:1 Solänget ligger i Själevad. Vi var inte alls övertygade om att det var spetsvinnare som gäller här. Favoriten var 9 Quality Tily. Det var rätt favorit med 10 Esprit Sisu. Vi ville uppe några andra: Donners Am, Qamaro CD och Maison Plage med Olle Alsén. Esprit Sisu vann ju sprättlätt. Dagens första spetsvinnare, som vi eg inte trodde på. Vi baissade Toutre och Hennig Lixarve. Lika bra.

V75:2 Här sågade vi lite Indoor Voices, faktiskt. Och sa att nån på framvolten borde vinna. Roheryn, absolut, men vi garderade i Travsnack. Vi valde bort Fame Boko som favorit. Gotland är ju dum i huvudet, som spikade Roheryn på butiksslappen men inte här.

V75:3 Vi trodde inte alls på storfavoriten Emile Zola Sisu, ung häst mot äldre. Vi trodde mest på 2 New Star Joker från spår 2. Inte bästa spåret, men sitter rätt om man sitter still. Sen kom Peter G Norman, som aldrig vinner på V75. Skräll. Travcash.se uppade Einstein Sisu som veckans platsdrag. Vi sa att den är en av de sista i mål. Den var nog faktiskt sist i mål. Grattis Travcash.se

V75:4 Vi hade med 4 hästar i kallblodsloppet. Gotland uppade 13 som förstahäst. Den vann. Dumt att inte gå på den då. Trav är trav! Finseth Yr borde vunnit.

V75:5 Här sa vi nej till Disco Volante. Vi spikade Tobacco. Bad choice. Men såg ni hur hästen såg ut över upploppet? Örjan körde ju med huvet under armen....!

V75:6 Björn Goop går ut med att Dreammoko med skor är som en "bil utan motor". Sen kör de loppet rakt i halsen på den. Vi spikade Makethemark, som var den moraliska vinnaren av loppet. Vi sågade dock Diamanten.

V75:7 Sign Me Up Too, halsinfektion senast. Var står den nu? Så vi garderade friskt. Helt i onödan. Fick ett lopp i, typ, halvrygg. Men vann ändå på snöret.

Våra Bästa Drag var moraliska vinnare. Både Tobacco (bortkörd av Örjan) och MakeTheMark som fick en sjuk inledning):
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Skaegget den 2018-09-09 klockan 09:03. Anledning: Stavning.
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td